U akciju doniranja uključile se i Zaklada Ana Rukavina, te JANAF

U akciju doniranja uključile se i Zaklada Ana Rukavina, te JANAF

Misija Zaklade Ana Rukavina je spašavanje života te je skladu s tom misijom, na prijedlog zakladnica, upraviteljice Zaklade Marije Rukavine i Gordane Leto, članice Upravnog odbora te suglasnost Upravnog odbora Zaklade, odlučeno da će na račun Državnog proračuna Republike Hrvatske temeljem Odluke o otvaranju računa za donacije financijskih sredstava u akciji 'Pomoć za obnovu nakon potresa' Vlade Republike Hrvatske, Zaklada Ana Rukavina donirati 200.000,00 kuna, piše Večernji list.

'2020. godinu nitko od nas neće pamtiti po dobrome. Tragedija koja je zadesila ljude u Petrinji, Glini, Sisku, selima u okolici sve nas je dirnula. Ljudi iz potresom pogođenih područja su uvijek bili uz nas kada je nama trebala pomoć i najmanje što možemo učiniti je vratiti im barem dio dobrote koju su nam uvijek pružali. Tragediju ne možemo izbrisati, ali želimo da znaju da smo uz njih koji su toliko puta bili uz nas', poručila je Marija Rukavina, upraviteljica Zaklade Ana Rukavina.

JANAF d.d. će se uključiti u izravno doniranje financijskih sredstava Sisačko-moslavačkoj županiji te gradovima Sisku, Petrinji i Glini. Društvo će isto tako donirati sredstva i putem računa Državnog proračuna Republike Hrvatske u akciji 'Pomoć za obnovu nakon potresa' na koji će se primati uplate doniranih financijskih sredstava namijenjenih za sanaciju posljedica potresa u pogođenom području.


Izvor: Večernji list

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 31.12.2020.