"Trudna sam, suprug je zbog epidemije dobio izvanredni otkaz, moramo van iz stana..."

"Trudna sam, suprug je zbog epidemije dobio izvanredni otkaz, moramo van iz stana..."

Mlada zagrebačka obitelj usred epidemije ostala je bez doma jer je suprug dobio izvanredni otkaz koji je direktna posljedica epidemije koronavirusom. Srećom, neće na ulicu, ali nemaju ni dobre uvjete za život, piše portal dnevnik.hr.

Naime, obitelj koju čine trudna supruga i suprug mora izaći iz stana u kojem su podstanari jer je suprug dobio izvanredan otkaz zbog situacije s koronavirusom.

On je bio vozač za tvrtku koja posluje na području Italije. Dobio je danas otkaz iako je rekao da je sretan u toj tvrtci i da bi pristao na drugo radno mjesto i manju plaću. Pogotovo zato što očekuje bebu i jer je podstanar. Ali tvrtka je zaštićenija od njega i rekli su mu da je davanje izvanrednih otkaza njihovo pravo.

Mlada obitelj, srećom, neće na cestu, ali ne idu u dobre uvjete.

"Vraćamo se u sobičak kod njegovih roditelja, nemamo privatnosti, nemamo uvjeta za bebu, ali nemamo ni izbora. Žalosno je to. Nitko nas ne štiti", zaključuje mlada žena.

Bogatu ponudu poslova provjerite klikom na posao.hr.


Ostatak članka pročitajte na: dnevnik.hr

 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 18.03.2020.