Trgovački lanac u mjesec dana otkupio gotovo 3000 tona domaćeg voća i povrća

Trgovački lanac u mjesec dana otkupio gotovo 3000 tona domaćeg voća i povrća

Trgovački lanac Kaufland u četvrtak je izvijestio da je od 1. ožujka do danas otkupio gotovo tri tisuće tona domaćeg voća i povrća.

Također su podsjetili kako su prije tjedan dana pozvali domaće male proizvođače i OPG-ove da pošalju svoje ponude te tako ostvare mogućnost za suradnju.

Od 1. travnja do danas, Kauflandu su pristigle brojne prijave, od kojih je čak 60 proizvođača zadovoljilo sve uvjete i ušlo u uži izbor, navode iz tog trgovačkog lanca.

"Drago nam je što na ovaj način možemo doprinijeti hrvatskom gospodarstvu. Naglašavamo kako su prijave još otvorene te pozivamo zainteresirane da se jave preko službene web stranice www.kaufland.hr jer se mogu prijaviti do 15. travnja“, poručila je voditeljica korporativnih komunikacija Marija Franić.

Poziv se, kako navode, odnosi na sve proizvođače mliječnih proizvoda, mesnih prerađevina, jaja, ulja, svježih sokova, domaće tjestenine, voćnih namaza, čajeva i biljnih proizvoda, slatkiša i kolača, proizvoda od meda, brašna te konzerviranog povrća.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 09.04.2020. / novac.jutarnji.hr