Trgovački centri odgovaraju hoće li se zatvoriti zbog korone: Evo što poručuju

Trgovački centri odgovaraju hoće li se zatvoriti zbog korone: Evo što poručuju

Trgovački centri i trgovački lanci mjesta su gdje se okuplja vojska ljudi, a budući da se javnosti uslijed pandemije koronavirusa šalju upozorenja o izbjegavanju masovnih okupljanja, novinari portala Zagreb Info upitali su hrvatske trgovačke centre što smjeraju i poduzimaju po tom pitanju.

”Obavještavamo Vas da smo u stalnom kontaktu sa svim nadležnim institucijama te da slijedimo sve dobivene upute a kako bismo osigurali maksimalnu razinu razinu održavanja, higijene i čistoće cjelokupnog prostora trgovačkih centara i retail parkova Supernova Grupe”, odgovaraju na upit iz ovog trgovačkog centra te napominju kako su se pobrinuli za sve preventivne mjere za zaštitu zaposlenika i posjetitelja.

Nadalje iz Supernove te dodaju: ”Svi naši centri će do daljnjeg biti otvoreni u punom radnom vremenu, a ukoliko dobijemo naputak o promjeni od strane nadležnih institucija, postupiti ćemo prema njoj. Svakako ćemo o svim promjenama pravovremneo obaviještavati javnost na svim našim kanalima komunikacije”. Svim posjetiteljima, ali i zaposlenicima poručuju kako će nastaviti pratiti razvoj situacije s koronavirusom.

Iz osječke Portanove, poručuju:

”Uvažavajući epidemiološku situaciju u Hrvatskoj i okruženju te upute nadležnih tijela donijeli smo odluku da sva događanja u organizaciji našeg centra odgodimo do daljnjega. Planiramo raditi redovno dok god za to postoje uvjeti odnosno dok god ne dođu drugačije odluke nadležnih tijela, a do tada odgovorno podržati svaku aktivnost za zaustavljanje mogućnosti nastanka i širenje zaraze.

I iz Avenue Malla šalju sličnu poruku.

”Što se tiče zatvaranja Avenue Malla, samu odluku donijeti ćemo sukladno nalogu Vlade Republike Hrvatske kao i Kriznog stožera Ministarstva zdravstva. Naš jedini savjet je da se slijede preporuke Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kao i svih ostalih nadležnih tijela za postupanje u situaciji s Koronavirusom”, kazuju iz ovog centra.


Ostatak članka pročitajte na: zagreb.info 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 17.03.2020.