Tražite posao u turizmu i ugosititeljstvu? Nove radne snage traže Plavo nebo Istra, Tifon, Umami i drugi

Tražite posao u turizmu i ugosititeljstvu? Nove radne snage traže Plavo nebo Istra, Tifon, Umami i drugi

Za sve koji traže posao u turizmu i ugostiteljstvu, na portalu posao.hr mogu pronaći bogatu ponudu poslova. I ovaj tjedan donosimo TOP 10 poslova iz turizma i ugositeljstva

Umami traži konobare (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebne su osobe koje vole raditi s ljudima, pomagati kolegama i ljubazne su. Poželjni su urednost, organiziranost, disciplina i ponešto iskustva. Rok prijave je 4.1.2020. Traži se minimalno srednja stručna sprema. Prijavite se čim prije putem linka.

Hotel President Solin zapošljava na pozicijama voditelj wellnes centra i spa centra (m/ž) te voditelj recepcije (m/ž). Rok prijave je 23.12. Za poslove je potrebno minimalno petogodišnje iskustvo na istim poslovima te je poželjno radno iskustvo u hotelima visoke kategorije. Potrebno je znanje engleskog jezika u govoru i pismu, poznavanje MS Office-a, sposobnost upravljanja, dijeljenja znanja, donošenja odluka. Proaktivnost, organiziranost, orijentiranost i komunikativnost poželjne su osobine. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavca i aplicirajte.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadatak je prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta te ostale odgovornosti. Potrebna je najmanje srednja stručna sprema, komunikativnost, pozitivan stav, proaktivnost i inovativnost. Prednost donosi iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte putem linka najkasnije do 8.1.2020.

Hedera Estate u potrazi je za novim radnim snagama u Dubrovniku: djelatnik (m/ž) u praonici, kućni majstor (m/ž), recepcionar (m/ž), rezervacijski agent (m/ž) i sobar (m/ž). Prijave su otvorene do 15.1.2020. Poslodavac nudi naknadu za topli obrok, smještaj, stimulaciju 500 kuna za uspješno odrađivanje ugovora te mogućnost dodatne stimulacije do 2.000 kuna. Prijavite se.

Noster Axis d.o.o. traži djelatnika za rad u kuhinji (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Na posao je možete prijaviti najkasnije do 27.12. Posao se odvija u Brewbites restoranu & sports baru u centru grada. Aplicirajte putem linka.

Castellum Čakovec zapošljava na pozicijama  kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Čakovcu. Prijavite se najkasnije do 8.1.2020. Poslodavac očekuje radno iskustvo, odgovornost, marljivost, urednost i spremnsot na timski rad. Nudi se stalni radni odnos, redovita i stimulativna primanja te prijateljska radna atmosfera i kvalitetni uvjeti rada. Prijavite se.

Mon perin d.o.o. zapošljava na sljedećim pozicijama: noćni recepcionar (m/ž), kontrolor u kampu (m/ž), guvernant (m/ž) i recepcionar (m/ž). Mjesto rada su Bale. Prijave za poslove otvorene su najkasnije do 2.1.2020. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te osnovno znanje engleskog i njemačkog jezika. Traži se jednogodišnje iskustvo. Potražite detalje poslova i prijavite se ovdje.

Plavo nebo Istra Resort Medulin d.o.o. traži voditelja asortimana (m/ž), recepcionara (m/ž) i djelatnika za rad na plaži (m/ž). Mjesto rada je Medulin. Za poslove je potrebna minimalno srednja stručna sprema i osnovno poznavanje engleskog jezika. Traži se minimalno jednogodišnje do dvogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije. Rok prijave je 29.12. Prijavite se.

Boutique Camping Bunja & Beach Bar u potrazi je za barmenom (m/ž), kuharom (m/ž) i čistačem (m/ž) u mjestu Supetar na otoku Braču. Prijave su otvorene do 16.1.2020. Poslodavac osigurava smještaj i hranu. Traži se iskustvo rada na traženim poslovima i spremnost na timski rad. Aplicirajte.

Bonum grupa d.o.o. zapošljava domaćicu luksuznog objekta (m/ž) u Opatiji. Aplicirati možete najkasnije do 31.12. Poslodavac nudi bruto plaću 6.000 kuna i mjesečne bonuse. Plaćeni su troškovi prijevoza i topli obrok. Od kandidata se očekuje odgovoran pristup radu i obavljanju radnih zadataka, samonicijativnost, usmjerenost na kontinuirano poboljšanje, visoka razina čistoće i pedantnost u radu. Prijavite se putem linka.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 20.12.2019.