Traženju posla je kraj: prijavite se za rad u tvrtkama BMD Stil, TEDi, Falkensteiner, VuMedi

Traženju posla je kraj: prijavite se za rad u tvrtkama BMD Stil, TEDi, Falkensteiner, VuMedi

Pronađite posao za sebe u bogatoj ponudi poslova! Novo radno osoblje traže BMD Stil, TEDi, Falkensteiner i mnogi drugi.

NetVision d.o.o. zapošljava na poziciji sistem inženjer/ projektant sigurnosnih mrežnih rješenja (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene do 30.3. Očekuje se visoka ili viša stručna sprema tehničkog smjera, otvorenost ili spremnost za učenje, sposobnost analitičkog razmišljanja i rješavanja problema, motiviranost, kreativnost te napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Glavne odgovornosti su planiranje, organizacija i izvođenje poslova implementacije mrežnih uređaja/ sustava od prvog korisnika s korisnikom do implementacije sustava. Prijavite se.

BMD Stil zapošljava koordinatora građevinskih radova (m/ž), voditelja računovodstva (m/ž), voditelja prodajnog centra (m/ž), voditelja servisa (m/ž), product manager-a (m/ž), voditelja ljudskih potencijala (m/ž). Potrebno je više osoba za rad na različitim lokacijama. Rok prijave je 15.3. Provjerite detalje i uvjete rada putem linka.

Središnje klirinško depozitarno društvo traži samostalnog projektanta informacijslih sustava (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 16.3. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema, najmanje dvije godine radnog iskustva na poslovima projektiranja i uvođenja novih informacijskih sustava, poželjno u institucijama tržišta kapitala. Potrebno je minimalno radno iskustvo od dvije godine. Aplicirajte.

VuMedi Inc. zapošljava General Manager-a (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno deset godina iskustva, široko znanje u različitim funkcijama poslovanja, odlične komunikacijske sposobnosti. Zadaci na radnom mjestu uključuju nadgledanje dnevnih i tjednih poslovnih aktivnosti, komuniciranje poslovnih ciljeva, edukacija drugih manager-a i ostalo. Prijavite se na linku najkasnije do 20.3.

Tres Commas d.o.o. traže HR manager-a (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 27.3. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, iskustvo u ljudskim resursima, korisničkoj službi i administrativnim poslovima. Očekuje se fleksibilnost, mogućnost rješavanja zadataka i raznih prioriteta istovremeno. Aplicirajte.

TEDi poslovanje d.o.o. zapošljava suradnika u prodaji/ prodavač (m/ž). Lokacije rada su Varaždin, Čakovec, Zaprešić (West Gate) i Zagreb. Rok prijave je 19.3. Potrebna je uspješno završena srednja škola, izražene komunikacijske sposobnosti, ljubaznost u radu s kupcima, posluživanje i savjetovanje kupaca, prezentacija i slaganje robe. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner Hotel & Residences traži novo radno osoblje u Zadru: Restaurant Manager (m/ž), radnik na održavanju sportskih terena/ vrtlar (m/ž), perač posuđa (m/ž), recepcionar (m/ž), portir/ Bellboy (m/ž), kuhar/ pomoćni kuhar (m/ž), sobar (m/ž), Wellness terapeut/ maser (m/ž), Sous Chef (m/ž), kozmetičar (m/ž). Rok prijave je 5.4. Pogledajte ostale poslove ovog poslodavaca i aplicirajte ovdje.

House of Jobs traži Delivery Manager-a (m/ž) za rad u Zagrebu. Rok prijave je 19.3. Traži se više osoba za rad. Potrebno je EU državljanstvo, barem pet godina iskustva u sličnim poslovima u ICT industriji, barem tri godine iskustva u vođenju projekata, a poželjan je project management certifikat. Očekuje se i izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika u govoru i pismu te vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se ovdje.

Abc Tech Zagreb zapošljava u Varaždinu i Zagrebu na poziciji Senior programer (m/ž). Od kandidata se očekuje završena srednja škola ili fakultet matematičkog ili tehničkog usmjerenja, sposobnost rada u projektnim timovima i dinamičnoj okolini, samostalnost u radu, motiviranost i upornost. Poželjno je poznavanje web tehnologija, Java EE tehnologija, SQL programskog jezika i slično. Prijavite se najkasnije do 9.4.

Naton ljudski potencijali d.o.o. za potrebe klijenata zapošljavaju stručnog suradnika za dentalni program (m/ž), projekt asistenta – moderna umjetnost (m/ž) u Zagrebu, doktora dentalne medicine (m/ž) u Rijeci te voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž) u Varaždinu i Puli. Prijavite se putem linka.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 10.03.2020.