Traže se voditelji medicinsko - biokemijskog labaratorija (m/ž)! Dođite raditi za 15.000 kn

Traže se voditelji medicinsko - biokemijskog labaratorija (m/ž)! Dođite raditi za 15.000 kn

Početna plaća 15.000 kn neto, a mogućnost za zaposlenje imaju i kandidati s manje od dvije godine iskustva! Poslodavac daje i mogućnost financiranja specijalizacije za magistre

Agencija Naton ljudski potencijali d.o.o. za klijenta traži dva voditelja medicinsko – biokemijskog labaratorija (m/ž). Radi se u labaratorijima u Varaždinu i Puli. Prihvaćaju se kandidati koji su spremni dnevno putovati u Varaždin, odnosno oni koji žive u Puli ili okolici. Poslodavac je uspješna privatna poliklinika iz Zagreba specijalizirana za medicinsku biokemiju, mikrobiologiju i parazitologiju, dermatologiju, medicinu rada te nutricionizam.

Neto početna mjesečna plaća je 15.000 kuna za kandidate koji potpuno zadovoljavaju uvjete ovog natječaja. Natječaj je aktivan do 1.11. Očekujte božićnicu, uskrsnicu i regres. Postoji i mogućnost dogovora oko stana i isplate prijevoza te financiranja specijalizacije za magistre u budućnosti. 

Potrebne su im osobe koje imaju položen stručni ispit i važeće odobrenje za rad, imaju važeću potvrdu o nekažnjavanju, služe se računalom i engleskim jezikom za potrebe struke. Očekuje se osoba s radnim iskustvom od minimalno dvije godine, no otvoreni su i za razgovor s kandidatima s manje iskustva. Ukoliko imate završen Farmaceutsko – biokemijski fakultet smjera medicinska biokemija ili Medicinski fakultet sa specijalizacijom iz hematologije, prijavite se!

Ostale atraktivne pozicije, kao što su komercijalni direktor (m/ž), voditelj hrane i pića (m/ž) ilikomercijalist (m/ž), potražite na portalu posao.hr.

Srijeda, 30.10.2019.