TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Belgiji...Prijavite se!

TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Nizozemskoj, Belgiji...Prijavite se!

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno! 

Personaldienst d.o.o., specijalist za privremeno zapošljavanje i zapošljavanje s ciljem uspostavljanja uspješnih i dugoročnih suradnji, nudi zaposlenje na 3 radna mjesta u Njemačkoj. Traže se radnik za utovar / istovar prtljage u zračnim lukama (m/ž), CNC operater (m/ž) i bravar / zavarivač (m/ž). Ako ste pouzdani kandidat za odabranu poziciju, ispitajte uvjete natječaja i u roku se prijavite.  

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju. Trenutno nudi 15 radnih mjesta u Nizozemskoj i Njemačkoj. Industrijski mehaničar (m/ž), instalater grijanja (m/ž), električar(m/ž), tek su mali dio poslovne ponude. Provjerite sve prilike na linku i izvršite prijavu u roku.

Baier GmbH zapošljava na poziciji: CNC Fräser/in u mjestu Bruck/Mur, u Austriji. Možete očekivati modernu i rastuću tvrtku s dugogodišnjim iskustvom u proizvodnji strojnih dijelova, alata za termoformiranje, oblikovanja i oblikovanja alata. Posebne pogodnosti poslodavca uključuju zanimljivo polje rada u atraktivnom radnom okruženju te dobru radnu atmosferu u mladoj ekipi. Prijavite se. 

FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG ima 8 raspisanih pozicija u Njemačkoj. Traženi su radnici na pozicijama: pomoćni radnik u građevini (m/ž), električar za popravak uređaja (m/ž), radnik u proizvodnji (m/ž) i brojni drugi. Tvrtka FAIR Personal + Qualifizierung GmbH & Co. KG posreduje u zapošljavanju radnika svih profila u Njemačkoj. Radna mjesta nude se na neodređeno vrijeme, a svim radnicima omogućava se kvalitetan smještaj. Prema iGZ (njemačkom udruženju agencija) proglašeni su najboljom agencijom srednje veličine u Njemačkoj. Vjerujemo da imate dovoljno motiva i povjerenja za prijavu.

House od Jobs zapošljava na 24 pozicija u Njemačkoj, Sloveniji, Belgiji, Nizozemskoj. Traže se, između ostalih, vozač u voznom parku (m/ž), elektromehaničar (m/ž), medicinska sestra (m/ž), vrtlar (m/ž). Provjerite kompletnu ponudu poslova na linku, odaberite zanimanje prema svojim stručnim kompetencijama i aplicirajte na vrijeme.

OTTO, najveća je agencija za međunarodno zapošljavanje u Nizozemskoj i trenutno za potrebe svojih renomiranih poslodavaca (Tommy Hilfiger, UPS, W. Heemskerk, Jumbo,...) traži veliki broj kandidata za poslove u skladištu i logistici. Zapošljava radnika u preuzimanju narudžbi (m/ž) s osnovnim znanjem engleskog jezika i s visokom razinom pouzdanosti i spremnosti na rad u smjenama. Prednost imaju kandidati s vozačkom dozvolom. Prijavite se.  

Američka kompanija Starboard Cruise Services Ltd, na luksuznim putničkim brodovima zapošljava na dvije pozicije: Prodavač - Shop Assistant (m/ž) i Poslovođa - Shop Manager (m/ž). Od kandidatkinja i kandidata očekuje se znanje engleskog jezika i smisao za posao s ljudima. Poslodavac vam osigurava smještaj, hranu i osiguranje na brodu, kao i dobru zaradu, uz putovanje brodom po cijelom svijetu. Razgovori za posao obavljaju se u Rijeci, Zagrebu i Splitu - prijavite se!

Oranje Groep, specijalizirana tvrtka za posredovanje u zapošljavanju tehničkog osoblja unutar građevinske i petrokemijske industrije, na području Nizozemske i Belgije, trenutno zapošljava armirača (m/ž), brodomontera (m/ž), radnika niskogradnje (m/ž) i brojne druge djelatnike. Svojim 19-godišnjim iskustvom ovaj poslodavac pruža vam mogućnost da postanete dio renomiranih nizozemskih i belgijskih tvrtki u građevinskoj, brodskoj i petrokemijskoj industriji. Ako vam je ovo dovoljan motiv za prijavu, znate idući korak – klik na link.

König GmbH & Co KG, privatno njemačko poduzeće, koje se već od 1965. godine bavi proizvodnjom i zapošljava radnike različitih struka po cijeloj Njemačkoj, trenutno je u potrazi za 12 zaposlenika u Njemačkoj. Traže se: elektroinstalater (m/ž), monter vatrogasnih sistema (m/ž), varilac (m/ž), bravar (m/ž) i brojni drugi zaposlenici. S 18 ureda u Njemačkoj i s više od 2.000 redovito zaposlenih, König je vodeći ponuđač profila i usluga na europskom tržištu. Imate ih priliku i upoznati, budući da održavaju intervjue u Zagrebu 07.09. i 14.09., pa ako želite biti dio ovog tima provjerite sve raspoložive natječaje i izvršite prijavu!

E&A agencija d.o.o. za usluge ima 7 raspisanih pozicija u Nizozemskoj. Traže vrtlaricu za orhideje (m/ž), skladištara (m/ž), klasifikatora / kontrolora kvalitete (m/ž) i brojne druge radnike. Nude vam se zanimljive satnice, stabilan i zakonit rad utemeljen na nizozemskom ugovoru, mogućnost putovanja u domovinu i brojne druge pogodnosti. Provjerite sve pozicije na linku i prijavite se za onu koja najviše odgovara vašim kompetencijama.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 04.09.2019.