TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Engleskoj, Irskoj...Plaće i do 24.000 kn!

TOP 10 poslova za rad u Njemačkoj, Austriji, Engleskoj, Irskoj...Plaće i do 24.000 kn!

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Meindl ima 8 raspisanih pozicija u Njemačkoj. Traže se, između ostalih, CNC operater (m/ž), pomoćni radnik u proizvodnji (m/ž), lakirer (m/ž). Provjerite uvjete i rokove prijave, kao i kompletnu ponudu poslova.

ms personal & service Gmbh, za sve kandidate iz medicinskog područja koji se žele okušati u radu u Njemačkoj, traži njegovatelje (m/ž) i medicinske sestre (m/ž). Nudi vam se ugovor o radu, temeljen na njemačkom tarifnom ugovoru, plaćeno zdravstveno i mirovinsko osiguranje, godišnji odmor u skladu s njemačkim zakonima, plaćeni putni troškovi, osiguran smještaj, dinamičan rad u moderno opremljenim ustanovama, posredovanje pri zapošljavanju diljem Njemačke te pomoć u tom procesu. Vjerujemo da imate i više nego dovoljno razloga za klik i prijavu.

Kompanija MTD BIO specijalizirana je za integriralna tehnološka rješenja za podršku automatizaciji proizvodnje / uslužnih procesa te za opremu za metalnu industriju i metalne konstrukcije. Priznati je partner u automobilskoj, papirnoj, logističkoj i petrokemijskoj industriji. Poziva sve zainteresirane kandidate da se prijave za jednu od 6 raspoloživih pozicija: monter alu fasada, prozora, vrata (m/ž), samostalni električar (m/ž), vodoinstalater (m/ž), monter (m/ž), cjevar / izometričar (m/ž), TiG Zavarivač (m/ž). Prijavu možete izvršiti do 28.09., a uvjete za željeni natječaj možete provjeriti na linku.

Adriatic TopStaf ima raspisanu poziciju za sobaricu / domaćicu (m/ž) za zimsku sezonu u Austriji. Odabrana će osoba raditi u manjem obiteljskom resortu - čistit će kolibe / apartmane, brinut će o čistoći i o pripremi jutarnjih obroka. Nude vam se besplatan smještaj u apartmanu, u neposrednoj blizini radnog mjesta, plaćen prijevoz te 2 slobodna radna dana u tjednu. Plaća iznosi 8.000 kn, a trebate tek osnovnu školu, godinu dana iskustva te znanje njemačkog jezika. Prijavite se.

AA Euro Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije AA Euro Group Ltd, koja je osnovana 2005. godine u Irskoj. Specijalizirana je tvrtka za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Zapošljava, kako u Irskoj, tako i u ostalim dijelovima Europe. Trenutno ima 18 raspisanih natječaja za rad u Engleskoj, Nizozemskoj i Irskoj. Traže se: Site Administrator (m/ž), Structural Design Engineer (m/ž), Civil / Structural Design Engineer (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

NL Werkgeversdiensten zapošljava na poziciji: radnik armirač na terenu (m/ž) u Nizozemskoj. Na ovoj ćete poziciji izgrađivati čelične i / ili željezne nosače, stupove i druge konstrukcije. Vještine koje se očekuju od kandidata uključuju praćenje rada na projektu, koordinaciju s kolegama, rad i upravljanje, visoku razinu odlučnosti, fizičku snagu i kritičko razmišljanje. Od kvalifikacija trebate tek završenu osnovnu školu, kao i vozačku dozvolu B kategorije te godinu dana iskustva. Poslodavac odabranom kandidatu ili kandidatkinji nudi konkurentnu plaću od 12.000 kn do 13.000 kn! Ako ste dovoljno motivirani, ne propustite kliknuti na brzu prijavu i aplicirati na vrijeme.  

Eastmen Human Resources BV, za nizozemsko tržište rada, traži CNC programera (m/ž) i zavarivača (m/ž). Nizozemska nudi odlične uvjete u zapadnoj Europi - mirno, predvidljivo radno okruženje, ugodna susjedstva, zahtjevne poslove s dobrim i modernim strojevima. Stoga, toplo preporučamo da navedene natječaje provjerite i na vrijeme aplicirate.

Steiner Company ima 7 raspisanih pozicija za rad na luksuznim putničkim brodovima. Osim Spa Doctora (m/ž) traže se i frizeri, manikeri, kozmetičari i brojni drugi djelatnici. Razgovori za posao obavljaju se u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu i Rijeci, a koje uvjete trebate zadovoljiti te koji vas benefiti očekuju, provjerite na linku.

Sveučilišna bolnica Kepler druga je najveća austrijska bolnica s oko 6.500 zaposlenih. Izvrsnom kombinacijom vrhunske medicinske skrbi, kompetentne njege i budućih istraživanja te podučavanja, razvija pionirsku medicinsku infrastrukturu u Gornjoj Austriji. Zato, u svoj tim pridružuje kvalificiranu medicinsku sestru za kirurško područje u Linzu, u Austriji. Kao certificirana kirurška medicinska sestra bit ćete prisutni na operacijama i na taj način značajno ćete doprinositi kvalitetnom uspjehu operacije. Za ovaj humani posao u vrhunskoj bolnici možete se prijaviti putem linka.

Münchenstift GmbH ima raspisanu poziciju za medicinsku sestru / njegovatelja (m/ž) u Münchenu, u Njemačkoj. Glavna zadaća na ovom poslu bit će vam briga o starijim i nemoćnim osobama u jednom od umirovljeničkih domova te suradnja s kolegama. Nudi vam se plaća od 3.250 eura, odnosno oko 24.000 kn, stalno zaposlenje, osiguran apartman, pomoć prilikom snalaženja u novoj sredini. Odlični motivatori da se na ovaj natječaj i prijavite.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 25.09.2019.