Tommy zaposlenicima isplaćuje 1500 kuna božićnice

Tommy zaposlenicima isplaćuje 1500 kuna božićnice

'Isplatom božićnice želimo se zahvaliti svim zaposlenicima i pokazati koliko cijenimo njihovu marljivost i odgovornost u radu, posebno u izvanrednim okolnosti kojima svjedočimo u godini na izmaku'

Tommy će u prosincu, kao i prethodnih godina, svim svojim zaposlenicima isplatiti božićnicu u visini do 1500 kuna, ovisno o duljini radnog staža realiziranog u Tommy-ju.

- Isplatom božićnice želimo se zahvaliti svim zaposlenicima i pokazati koliko cijenimo njihovu marljivost i odgovornost u radu, posebno u izvanrednim okolnosti kojima svjedočimo u godini na izmaku. Unatoč specifičnoj i izazovnoj situaciji, tijekom godine smo povećavali redovne plaće, posebno prodajnom osoblju, a dodatno smo isplaćivali i stimulativne dodatke radnicima (uskrsnica, nagrade za radni rezultat, naknade za prehranu…), uključujući i dodatnu naknadu za posebne uvjete rada prodajnog osoblja, a radi rizika kojima su bili izloženi u poslovanju prodavaonica - pojasnio je Dario Mamić, voditelj korporativnih komunikacija Tommyja.

Iz Tommyja su kao posebnu vrijednost tvrtke istaknuli zaposlenike.

- Našim zaposlenicima omogućavamo iznadprosječne uvjete rada u pogledu ukupnih primanja a istovremeno omogućavamo i dodatne edukacije kao i mogućnost profesionalnog napredovanja - naglasili su iz Tommyja.

Izvor: novac.jutarnji.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Tagovi: Tommy, božićnica
Utorak, 15.12.2020. / novac.jutarnji.hr