Tjedan sporta i znanosti: STEM Games ove godine u Umagu!

Tjedan sporta i znanosti: STEM Games ove godine u Umagu!

Pripremite se za uzbudljiv i izazovan tjedan koji dolazi jer pred nama je međunarodno natjecanje STEM Games, koje okuplja gotovo dvije tisuće studenata u području znanosti, tehnologije, inženjerstva i matematike. Prekrasni gradić Umag odabran je kao domaćin, a od 9. do 14. svibnja, 20 sveučilišta iz cijele regije okupit će se u apartmanima Polynesia u Plavoj Laguni za tjedan sportskih, znanstvenih i e-sportskih natjecanja.

S natjecanjima u 9 sportova koji će se održati u muškoj i ženskoj kategoriji, sudionici će se natjecati u malom nogometu, košarci, rukometu, odbojci, odbojci na pijesku, stolnom tenisu, šahu, veslanju i krosu, dok će e-sport pružiti priliku za borbu u čak 4 arene – League of Legends, FIFA, CS:GO i Rocket League.

Međutim, STEM Games nije samo natjecanje, već i prilika za suradnju, umrežavanje i razmjenu znanja. Tijekom događaja održat će se Careers Day, gdje će studenti moći upoznati i komunicirati sa vodećim ljudima u STEM industriji, dobiti vrijedne uvide u najnovije trendove i istražiti mogućnosti razvoja karijere.

Kako se akademska godina privodi kraju, ovakvo okupljanje studenata bit će izvrsna prilika za opuštanje, stvaranje novih veza i trajnih uspomena.

 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 08.05.2023.