Stižu i božićnice: Za nagrade radnicima izdvajaju više od 5 milijuna kuna

Stižu i božićnice: Za nagrade radnicima izdvajaju više od 5 milijuna kuna

Poznati trgovački lanac odlučio je nagraditi sve svoje zaposlenike koji će, unatoč krizi, dobiti božićnice i darove za djecu

“Svi naši djelatnici su pokazali izniman angažman nakon ponovnog, potpunog otvaranja naših prodajnih centara, koji su radili ograničeno dva mjeseca tijekom ovogodišnjeg lockdowna.

Unatoč tada uzrokovanih gubitaka, trudimo se održati primanja na razini prije pandemije.

U cjelokupnom programu stimulacija, božićnica je važan dio pa smo je željeli osigurati i ove godine u visini od 1000 kuna, uz prigodne poklone za djecu zaposlenika u iznosu od 600 kuna”, poručili su iz Uprave Pevexa.

Pevex zapošljava oko 2000 djelatnika pa ulaganje u božićnicu iznosi oko dva milijuna kuna. S uskrsnicama i regresom to čini ukupnu brojku od preko pet milijuna kuna koje je tvrtka dodatno, uz plaće, isplatila zaposlenicima ove godine.

Tvrtka dodatno nagrađuje i brojne zaposlenike zbog iznimnih rezultata. Od 2016. godine prosječna neto primanja narasla su za gotovo 50 posto i trenutno iznose u prosjeku oko 6500 kuna.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala danica.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 20.11.2020. / danica.hr