Spyrosoft After Summer Learn & Chat: ”The place where technology enthusiast can thrive"

Spyrosoft After Summer Learn & Chat: ”The place where technology enthusiast can thrive"

Spyrosoft je tvrtka za dizajn i razvoj softverskih rješenja nastala 2016. u Poljskoj, a od 2019. godine prisutna je i u Hrvatskoj gdje direktorsku funkciju obnaša Igor Koržinek. Tvrtka se od 2020. do 2022. godine uvrštava među 1000 najbrže rastućih tvrtki u Europi, a 2021. godine je i ponijela titulu najbrže rastuće tehnološke tvrtke (Financial Times). Taj trend rasta prate i uredi Spyrosofta u Zagrebu i Osijeku gdje je u zadnjih 18 mjeseci počelo raditi 40 novih zaposlenika, uglavnom visokomotiviranih inženjera, stručnjaka koji djeluju u automobilskoj, geospacijalnoj, medicinskoj, financijskoj te industriji 4.0.

Pozitivan rast i razvoj prepoznati su i u Hrvatskoj, te je 30. lipnja ove godine direktor Spyrosofta za Hrvatsku Igor Koržinek preuzeo nagradu “Zlatna bilanca” u kategoriji Najuspješniji novi poduzetnik. Prema Koržineku, recept za uspjeh je slušanje želja i ideja zaposlenika. ”Tako je došlo i do otvaranja novog ureda u Osijeku, kako se zaposlenici ne bi trebali preseliti, već ostati u regiji odakle potječu. Uskoro bi mogao doći na red i treći ured...” - najavio je Koržinek.

”Fleksibilnost je ključna vrlina za Spyrosoft, to je ono što nas razlikuje od svih drugih kompanija, pogotovo način na koji kombiniramo različite tipove programiranja. Prilagodljivost je vidljiva i u našoj organizaciji: fleksibilno radno vrijeme pokazalo se učinkovitim, a istovremno motivirajućim za naše zaposlenike. Dok mnoge kompanije razmatraju povrat zaposlenika u urede, mi prepuštamo našim timovima izbor mjesta rada i radnog vremena. Dva tjedna u uredu, pa mjesec dana s Balija? Naravno, za Spyrosoft možete raditi iz bilo kojeg kraja svijeta.“

- ističe Witold Leder, CEO Spyrosoft Solutions, jedan od predavača na SPYROSOFT AFTER SUMMER LEARN & CHAT, koje se pod naslovom ”THE PLACE WHERE TECHNOLOGY ENTHUSIAST CAN THRIVE” održava u četvrtak, 22.9.2022. u prostorima WESPA SPACES, na zagrebačkoj Zavrtnici s početkom u 16:30 sati.

Registrirani posjetitelji će uz iznimno zanimljiva predavanja imati jedinstvenu priliku upoznati Spyrosoft tim i Igora Koržineka, direktora Spyrosofta u Hrvatskoj, a Andrzej Aksenczuk, CTO Spyrosoft Solutions, održati će središnje stručno predavanje tematski vezano uz embedded in automotive.

Više informacija i prijave za događanje dostupne su u poveznici za registraciju.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 22.09.2022.