Sezona 2020. - prijavite se na vrijeme u hotelima, restoranima i brojnim drugim mjestima

Sezona 2020. - prijavite se na vrijeme u hotelima, restoranima i brojnim drugim mjestima

Prijavite se na vrijeme za nadolazeću sezonu 2020.! Pronađite posao za sebe u velikoj količini poslova iz turizma i ugostiteljstva. Vaš posao.hr donosi vam TOP 10 poslova za prijavu

Jet2.com Limited zapošljava na poziciji Customer Helper - Customer Service Agent – PUY (m/ž) u Puli. Prijave su otvorene do 5.3. Traži se izvrsno znanje engleskog i hrvatskog jezika, pružanje sjajne korisničke podrške, odlične komunikacijske vještine, prijašnje iskustvo u korisničkoj podršci te je poželjno iskustvo u zrakoplovnoj industriji. Poslodavac nudi kompetitivnu plaću i plaćenu edukaciju. Prijavite se na linku.

Applicon Tours d.o.o. traži dispečera vozila/ operativca (m/ž) u Solinu i Dubrovniku. Prijave su otvorene do 5.3. Potrebno je: srednja stručna sprema, vozačka dozvola B kategorije, poznavanje rada na računalu i poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Fabrika zapošljava u Komiži na Visu na sljedećim pozicijama: barmen (m/ž), konobar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), kuhar (m/ž). Prijavite se najkasnije do 21.2. Potrebno je relevantno iskustvo, spretnost i odgovornost, samostalnost i spremnost na timski rad. Provjerite detalje i prijavite se putem linka.

Domino's Pizza traži pojačanje na poziciji menadžer poslovnice (m/ž) u Zagrebu. Potrebno je minimalno dvogodišnje iskustvo, minimalno srednja stručna sprema, odlična usmena i pismena komunikacija te poznavanje engleskog na minimalno B1 razini. Prijave su otvorene do 5.3. Prijavite se.

Lošinjska Plovidba - Turizam d.o.o. zapošljava u Malome Lošinju nove radne snage: recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), pomoćni radnik u kuhinji (m/ž), vrtlar (m/ž), konobar (m/ž), prodavač (m/ž), radnik na održavanju (m/ž), vozač (m/ž), spremač (m/ž). Prijave su otvorene do 23.2. Mjesto rada su kampovi Rapoća i Lopari.Potrebna je srednja stručna sprema, radno iskustvo, odgovornost i organiziranost. Aplicirajte  na željeni posao.

Dioniz M zapošljava blagajnika/ konobara (m/ž) u Zagrebu, a prijave su otvorene do 21.2. Potrebna je srednja stručna sprema, prethodno radno iskustvo nije potrebno, a traži se osnovno poznavanje stranog jezika i poznavanje rada na računalu. Nudi se plaća do 6.000 kuna. Prijavite se.

Action Recruitment zapošljava za potrebe klijenta: voditelja poslovnice – restorana (m/ž), zamjenika voditelja poslovnice – restorana (m/ž), kuhara (m/ž), spa terapeuta/ spa therapista (m/ž), djelatnika u restoranu (m/ž). Mjesto rada je Irska. Prijave su otvorene do 26.2. Poslodavci nude posebne pogodnosti izvrsne plaće i bonusa za ostvarene ciljeve, 29 dana godišnjeg odmora, odlične mogućnosti za napredovanje, puni trening i osposobljavanje te osiguran smještaj. Kandidati imaju priliku predstaviti se poslodavcima iz Irske uživo 18.2. na sajmu poslova u Zagrebu. Aplicirajte.

Karni d.o.o. zapošljava u Zagrebu na pozicijama: djelatnik za pranje suđa i čišćenje (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i konobar (m/ž). Rok prijave je 3.3. Prijavite se.

RCP Vermietung d.o.o. zapošljava sobara (m/ž), kuhara (m/ž) i konobara (m/ž). Rad se odvija u Njemačkoj i Austriji. Poslodavac nudi smještaj, a potrebno je relevantno iskustvo. Rok prijave je 19.2. Aplicirajte putem linka.

The Coral d.o.o. traži nove radne snage: kuhar/ pomoćni kuhar (m/ž) i konobar/ barmen (m/ž). Mjesto rada je Babin Kuk. Prijave su otvorene do 24.2. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema te dvogodišnje iskustvo. Zainteresirani kandidati mogu se prijaviti putem ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla. 

Petak, 14.02.2020.