Ryanair otvara bazu u Zagrebu dva mjeseca prije plana i uvodi dvije nove linije

Ryanair otvara bazu u Zagrebu dva mjeseca prije plana i uvodi dvije nove linije

Povodom ranog otvaranja nove baze u Zagrebu, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 39 kuna

Najveći europski niskobudžetni avioprijevoznik objavio je danas da će svoju bazu na Zračnoj luci Franjo Tuđman otvoriti 23. srpnja, što je gotovo dva mjeseca ranije nego što je prvotno bilo planirano.

Objavili su i da će njihova linija Zagreb-Milano biti pokrenuta već 17. lipnja umjesto srpnja, kako je bilo prvotno planirano.

Ranije pokretanje baze, navode u Ryanairu, omogućit će hrvatskim putnicima da rezerviraju letove za London Stansted, Bruxelles – Charleroi, Gothenburg – Landvetter, Milan – Bergamo i Rome – Ciampino od lipnja, odnosno srpnja. Dodatnih devet ruta bit će dostupno za rezervaciju od rujna, uključujući i dvije nove rute – za Malmö i Düsseldorf Weeze.

Kako bi proslavio rano otvaranje nove baze u Zagrebu, Ryanair je pokrenuo prodaju sjedala po cijenama od samo 39 kuna za putovanje do 31. listopada, koje se mora rezervirati do ponoći 13. svibnja na web stranici Ryanair.com.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen iz Večernjeg lista.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 11.05.2021. / www.vecernji.hr