Radnici Podravke nagrađeni s ukupno 7500 kuna zbog dobrih rezultata

Foto: Podravka

Radnici Podravke nagrađeni s ukupno 7500 kuna zbog dobrih rezultata

Uprava Podravke donijela je odluku o isplati 1500 kuna dodatne nagrade radnicima Podravke za doprinos poslovnim rezultatima u proteklih 11 mjeseci

To je već peta u nizu nagrada tijekom 2020. godine. Time im ponovno zahvaljuje za trud i angažman u izuzetno zahtjevnim uvjetima poslovanja uslijed pandemije koronavirusa, navode u četvrtak iz kompanije.

Podravka  je tijekom ove godine već četiri puta nagradila svoje zaposlenike. Tako su u ožujku zaposlenici u proizvodno logističkim cjelinama te direktno povezanim službama nagrađeni s 1000 kuna neto za rad u tri smjene, s obzirom na tada povećane potrebe tržišta za Podravkinim proizvodima.

U srpnju je, uz regres do visine maksimalnog neoporezivog iznosa od 3000 kuna neto, također isplaćena nagrada svim zaposlenicima u iznosu od 1000 kuna neto.

Jednokratna nagrada u iznosu od 1000 kuna isplaćena je i u studenom s osnove ostvarenih rezultata poslovanja za prvih devet mjeseci ove te božićni dar za djecu do 15. godine života.

Pored toga, u prosincu je uz mjesečnu plaću, a povodom Božićnih blagdana isplaćen i dodatak u iznosu 1500 kuna.

Dio radnika Podravke iz proizvodnje tako je, uz redovnu mjesečnu plaću, ove godine dobio ukupno 7500 za nagrade i regres, a ostali dio zaposlenih 6500 kuna.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala danica.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 28.12.2020. / danica.hr