Radi od kuće, a svako malo ostane bez struje!

Radi od kuće, a svako malo ostane bez struje!

Za jednog IT sistem administratora koji radi od kuće i kojem posao ovisi o računalima i internetu, neočekivani nestanci struje mogu uzrokovati velike probleme

Upravo se to više puta dogodilo Goranu Joviću, koji se iz Zagreba nakon potresa i uslijed pandemije koronavirusom preselio s obitelji u Dalj. Goran u tom malom slavonskom mjestu ipak nije računao na učestali nestanak struje koji mu uvelike otežava posao i zagorčava život.

"U Dalju je samo u rujnu nestalo više puta struje nego u Zagrebu u posljednjih sedam godina", rekao nam je. Konkretno, 9. rujna struje je nestalo najmanje četiri do pet puta u jednom danu. Od ožujka struje je nestalo najmanje deset puta.

"Nestaje struje, kvare se uređaji. To vam ide kao light show – nestane, nema je pola minute, vrati se, pa je opet pola minute ima, pa je pola minute nema, i tako neprekidno", ogorčeno kaže.

Slučaj je prijavio centrali u HEP-u. Rekli su mu da je to normalno, da su u pitanju zračni vodovi i da se tu ništa ne može.

Zahvalan je što mu poslodavac izlazi u susret i ima razumijevanja.  

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala dnevnik.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 21.09.2020. / dnevnik.hr