Rad u sezoni za 14.000 kn i još mnogo drugih prilika!

Rad u sezoni za 14.000 kn i još mnogo drugih prilika!

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Ako volite rad u veselom, organiziranom i stručnom okruženju, a uz to ste brza, spretna, temeljita i kreativna osoba koju krasi dvogodišnje radno iskustvo, ovaj bi vas oglas mogao zanimati. Traži se frizerka (m/ž) koja može ostvariti mjesečna primanja u rasponu je od 4.000 kn do 5.000 kn (ovisno o svom znanju). Dobra prednost kod ovog posla je i što vam je svaki drugi ponedjeljak slobodan, pa tako imate dva produljena vikenda mjesečno, budući da se nedjeljom ne radi. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 07.06. Više informacija potražite u oglasu natječaja.

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji potrebna je sobarica (m/ž) za rad u sezoni. Poslodavac osigurava hranu i smještaj, a plaća je i više nego motivirajuća i iznosi 6.000 kn. Hotel je smješten nedaleko Dubrovnika, grada u kojem se iz godine u godinu turizam cvjeta i donosi velike prihode. Ukoliko biste voljeli ostaviti dobro zaradu, ne propustite aplicirati na ovaj natječaj. Detalji su u oglasu.

Za catering na Rudešu (Zagreb) potreban je telefonist (m/ž) za zaprimanje narudžbi. Poslodavac naglašava da zapošljava i umirovljenike. Ukoliko ste organizirana, britka i brza osoba, te s lakoćom pamtite veliku količinu informacija, svakako provjerite ovaj oglas na linku.  

Lesnina, salon namještaja iz Zagreba, traži dva montera namještaja (m/ž) s minimalnim iskustvom. Stalni radni odnos, fiksna plaća, dobri uvjeti poslodavca, mogućnost napredovanja, sve vas to očekuje odlučite li se prijaviti. Krajnji je rok da to učinite 07.06., pa kliknite na link i doznajte kontakt telefon u oglasu.

Renator GmbH, tvrka je koja u potpunosti radi po njemačkim standardima i zakonima i koja ima više od 300 zaposlenih djelatnika. Za organizaciju i vođenje hotela u inozemstvu zapošljava voditeljicu servisa za čišćenje u hotelima (m/ž), u gradu Braunschweig (Njemačka). Nudi vam se sigurno radno mjesto i impresivna početna plaća od 14 000 kn! Također, dobivate  i službeni auto, mobitel, smještaj, a nudi vam se i pomoć oko prijave. Kliknite na link za više informacija.

Foody traži djelatnike u restoranu (m/ž) za Zagreb, Zadar i Pulu. Glavne odgovornosti na ovom radnom mjestu uključuju podjelu hrane konzumentima na liniji, rad na blagajni, pomoćne poslove u pripremi hrane, održavanje radnog prostora čistim i urednim. Raspon plaće koji možete očekivati je od 4.000 kn do 4.500 kn (ovisno o kvaliteti rada i radnom mjestu). Također, ovisno o stažu u grupaciji ostvarujete i božićnice i nagrade za lojalnost - u iznosu do 5.000 kn godišnje. Ovaj zanimljivi natječaj možete provjeriti klikom na link.

U Lici, u mjestu Gračac, potrebni su radnici za rad u šumi - točnije sjekači (m/ž), vozači šticara (m/ž) i vozači šumskog zglobnog traktora (m/ž). Odabranim kandidatima osigurani su smještaj i prijava. Plaća se određuje u dogovoru s poslodavcem, a ukoliko se pitate kako se možete prijaviti, detalji su u oglasu.

Hotel u Zagrebu (na Sveticama) ima raspisan natječaj za recepcionera (m/ž). Tražena osoba za ovo radno mjesto treba znanje engleskog jezika i srednju stručnu spremu. Mjesečna primanja iznose 4.500 kn, pa ukoliko ste zainteresirani, provjerite na linku sve potrebne detalje oko prijave na ovaj natječaj. Krajnji je rok 12.06.

Za zagrebački se restoran traži pomoćni konobar (m/ž) s iskustvom. Riječ je o stalnom radnom odnosu, a poslodavac vam nudi i mogućnost smještaja. Prijave se zaprimaju do 07.06., a dodatne informacije potražite u oglasu.

Caffe bar „Rubikon“ na Črnomercu (Zagreb) zapošljava konobaricu/konobara. Ukoliko vas zanima rad u ugostiteljstvu, prijavu možete izvršiti putem maila ili telefonskim putem. Kontakt detalji su u oglasu, a rok za prijavu je 14.06.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Četvrtak, 30.05.2019.