Provjerite što ovog tjedna imamo na poslovnom meniju

Provjerite što ovog tjedna imamo na poslovnom meniju

Trenutno raspoloživa radna mjesta u turizmu i ugostiteljstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, poziva sve zainteresirane da im se pridruže u timu kao: agent u rezervacijskom centru (m/ž). Od vas se očekuje poznavanje rada na računalu (Word, Excel, internet, Outlook), aktivno poznavanje dva strana jezika, komunikativnost, fleksibilnost, kooperativnost, sposobnost usvajanja novih znanja i kontinuirano učenje. Ako ste spremni na sve izazove koje nosi ova pozicija – prijavite se.

Le Meridien zapošljava Training Managera (m/ž) u Splitu. Ako imate više od dvije godine iskustva u obuci i razvoju, krasi vas iskustvo u osmišljavanju i izvođenju uspješnih programa obuke, imate izvrsne vještine teambuildinga, organizacije i vođenja, kliknite za više detalja na link i prijavite se na ovaj natječaj. Ne sumnjamo da je ovo idealna pozicija za vas!

Bluesun Hotels & Resorts, jedan je od najvećih hotelskih lanaca u Hrvatskoj s 15 hotela na 6 različitih lokacija, koji za svoj restoran traži visokomotiviranu i odgovornu osobu, spremnu za rad na poziciji: konobar (m/ž). Mjesto rada je Marija Bistrica, a poslodavac vam nudi stalni ugovor, smještaj u blizini hotela, sufinancira troškove vašeg prijevoza, omogućava treninge i uvodi vas u posao. Više doznajte na linku i prijavite se brzom prijavom.

McDonald's u svoj tim pridružuje radnika u restoranu (m/ž), u Zagrebu, na Kvatriću. Odabranog kandidata očekuje plaća iznad prosjeka u sektoru ugostiteljstva i maloprodaje, fleksibilno radno vrijeme, mogućnost osobnog razvoja, redovita plaća (do 10. u mjesecu), puni iznos prijevoza, božićnica, regres i brojni drugi benefiti. Ako se pronalazite u opisu, znate što vam je činiti – klik na brzu prijavu.

Quater d.o.o. ima raspisanu poziciju za recepcionara (m/ž) u Zagrebu.Administrativni poslovi (recepcija), check in, check out gostiju, rad s rezervacijama i rezervacijskim sustavima, odgovaranje na upite gostiju osobno, mailom, telefonski, naplata računa, sve su to poslovni zadaci koji očekuju osobu koja se zaposli na ovom radnom mjestu. Ako ste snalažljivi, komunikativni, fleksibilni, a poznajete najmanje jedan strani jezik – prijavite se.

KADRA JOBS, sa sjedištem u Zagrebu, svojim klijentima, poslodavcima i posloprimcima pruža višedimenzionalnu uslugu posredovanja u zapošljavanju. Trenutno nudi 2 radna mjesta u ugostiteljstvu, u Austriji. Traže se konobar/ica i pomoćni radnik u kuhinji (m/ž). Plaća je u rasponu od 1.100 eura do 1.500 eura. A ukoliko vas više zanima zaposlenje u Hrvatskoj, možete se prijaviti za poziciju recepcionara (m/ž), nedaleko Zagreba. Sretno.

Mlinar zapošljava pekara (m/ž) u Poreču, za obavljanje svih pekarskih poslova pri proizvodnji kruha, peciva i ostalih proizvoda. Nude vam se zaposlenje u najsnažnijoj pekarskoj grupaciji u regiji, sigurna primanja i poticajno radno okruženje. Dovoljno razloga da na ovaj natječaj aplicirate.

Aminess hotels & campsites, u potrazi je za odgovornim i pouzdanim osobama na čak 6 pozicija. Traženi su djelatnici, između ostalih, recepcionar (m/ž), kuhar (m/ž), servir (m/ž). Aminess je brend društva Laguna Novigrad d.d. koja u svom portfelju ima četiri hotela i dva kampa na području Istre (Novigrad) i Dalmacije (Orebić, Brna na otoku Korčuli). Temelj njihovog poslovanja kontinuirano je ulaganje u objekte, kvalitetu usluge i perspektivne mogućnosti za zaposlenike, istovremeno prateći suvremene trendove i zahtjeve tržišta. Ako biste voljeli raditi kod ovog poslodavca, kliknite na kompletnu ponudu poslova i aplicirajte za željeno radno mjesto.

Egoist 1997 d.o.o., bar koji uspješno posluje od 1997. godine, trenutno ima 4 raspisana natječaja u Zagrebu. Traži konobara (m/ž), studenta pomoćnog konobara (m/ž), konobara (m/ž), pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž).  U Egoistu se jako cijeni zadovoljstvo djelatnika, kojima su uz dobre uvjeta rada, omogućeni i razvoj, edukacije te napredovanje u poslu. Ako želite postati dio ovog tima, provjerite uvjete natječaja na linku.

Pet-it-duo d.o.o. / Good Food, restoran raznolike ponude jela, poziva zainteresirane kandidate da se prijave za pozicije: samostalni kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž) i konobar / prodavač (m/ž). Ako se pronalazite u nekoj od navedenih pozicija, ne oklijevajte sprijavom.Mjesto rada su Pula i Zagreb.

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Petak, 06.09.2019.