Prosječna plaća u jednoj tvrtki u Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 778.670 kuna mjesečno

Prosječna plaća u jednoj tvrtki u Hrvatskoj iznosi nevjerojatnih 778.670 kuna mjesečno

Možda je teško povjerovati na prvu, ali ispostavilo se da je baš tako.

Postoji tvrtka u Hrvatskoj u kojoj je prosječna mjesečna neto plaća 778.670 kuna.

Možda je teško za povjerovati na prvu, ali ispostavilo se da je baš tako. Tvrtka se zove Golar viking management sa sjedištem u Splitu, a osnovna joj je djelatnost operativno upravljanje i održavanje LNG plutajućeg terminala na Krku.

Postojeći LNG tanker koji se zvao „Golar Viking“ norveška tvrtka „Golar Power“ je preuredila u FSRU brod u brodogradilištu kod Šangaja te je on isporučen Hrvatskoj. Vrijednost posla bila je oko 160 milijuna eura i Hrvatska se time upisala na kartu LNG čvorišta, piše Danica.hr

O tome da na tom plutajućem brodu terminalu – na koji se prekrcava ukapljeni prirodni plin te se nakon pretvaranja iz tekućeg u plinovito stanje pušta u magistralne plinovode – sve štima u svakom trenu, brine splitska tvrtka Golar viking s dvojicom zaposlenih.

Oni prosječno zarađuju oko 778.670 kuna neto svaki, što je godišnje oko 9,3 milijuna kuna.

Inače, Golar viking management lani je ostvario ukupne prihode od 85,3 milijuna kuna, što je rast od 5303 posto u odnosu na predlani. Neto dobit iznosila je 22,65 milijuna kuna.

Izvor: poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 08.06.2022. / www.poslovni.hr