Prilike u turizmu i ugostiteljstvu s primanjima i do 1200 eura

Prilike u turizmu i ugostiteljstvu s primanjima i do 1200 eura

Trenutno raspoloživa radna mjesta u turizmu i ugostiteljstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Falkensteiner Hotels & Residences, poznata hotelska grupacija s više od 30 hotela u Europi, zapošljava referenta u odjelu naplate (m/ž) u Zadru. Vaše će odgovornosti uključivati svakodnevno povlačenje izvoda za sve hotele, slanje izvoda računovodstvu, pripremu izvještaja o otvorenim dugovanjima menadžmentu, učestalu komunikaciju s recepcijama oko uplata kupaca, slanje izlaznih računa agencijama. Nudi vam se mogućnost profesionalnog razvoja i napredovanja u rastućoj hotelskoj grupaciji – prijavite se.

Brodosplit ima otvoreno radno mjesto za konobara (m/ž), koji će raditi na luksuznom jedrenjaku „Klara“ koji prima 36 putnika. U turističkoj sezoni plovit ćete Jadranskim morem i Mediteranom, a van sezone Karipskim otočjem i drugim turističkim destinacijama. Također, pružat ćete kvalitetnu uslugu posluživanja i primanja narudžbi, a brinut ćete i o čistoći opreme, inventara i prostora. Ako ste gostoljubiva, pedantna i savjesna osoba, s jednom godinom iskustva i znanjem engleskog jezika, svakako provjerite koje uvjete dodatno trebate zadovoljiti i prijavite se na ovaj natječaj.

Total Mont d.o.o. traži dvije konobarice (m/ž) od 18-30 godna za rad u baru u Rogaškoj Slatini, u Sloveniji. Rad se obavlja u dvije smjene, a osiguran vam je smještaj i plaća od 1000 eura. Potrebno vam je osnovno znanje slovenskog jezika te dobro poznavanje rada na računalu. Prijave se zaprimaju do 15.08., pa provjerite više detalja na linku.

Stefan Rex d.o.o. za sushi bar zapošljava četiri kuhara (m/ž) i četiri izvršitelja za pomoćno osoblje u kuhinji (m/ž). Plaća za kuhara iznosi 5.000 kn, a preostale informacije vezane uz navedene natječaje provjerite na linku.

Metropolis Turist d.o.o. za hotel „I“, smješten na južnom ulazu u Zagreb, zapošljava pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž) u Zagrebu. Predivno okruženje uređenih cvjetnjaka daju hotelu ambijent mira i ispunjenosti. Ako želite spojiti ugodno s korisnim, znate što trebate napraviti – kliknite na brzu prijavu.

Mozaik j.d.o.o. zapošljava voditelja apartmana (m/ž) u Zadru. Očekuje vas puno komunikacije s gostima tijekom radnog vremena, a poslodavac vam osigurava naknadu za prijevoz te podržava i zapošljavanje umirovljenika. Imate li SSS? Zadovoljavate baš sve uvjete za prijavu.

Kuća skrbi Polikarpa d.o.o. zapošljava kuhara (m/ž) u Puli. Riječ je o poslu na neodređeno vrijeme, za koji trebate dvogodišnje radno iskustvo. Ako pripremate raznovrsne obroke s lakoćom, nemate što čekati, okušajte ovu priliku klikom na link.

Ugostiteljski obrt „Rubikon caffe bar“ traži konobare (m/ž) u Zagrebu. Početna plaća na ovoj poziciji iznosi 5.000 kn, a možete očekivati i plaćeni prijevoz i isplatu 13. plaće. Sve što trebate jest godina dana iskustva i završena (minimalno) osnovna škola. Prijavite se.

Agencija Nikal d.o.o., od svog osnutka iz 2011. godine do danas, pozicionirala se kao vrlo uspješna međunarodna agencija s težištem na organizaciji putovanja u inozemstvo. Zbog povećanja prodaje traži suradnika (m/ž) koji će se pridružiti njihovom uspješnom timu. Glavne zadaće na ovom poslu bit će vam prodaja aranžmana i drugih turističkih usluga, pružanje korisnih informacija korisnicima, briga o prijavama putnika, aktivno sudjelovanje na unaprjeđenju poslovnih procesa. Prednost imaju kandidati koji su radili u turističkoj agenciji ili ukoliko su se bavili poslom turističkog vodiča. Uklapate  u ovaj natječaj? Prijavite se.

Ihrteam24 njemačka je firma koja traži njegovateljice (m/ž) s iskustvom u cjelodnevnoj njezi starijih i bolesnih osoba, u njihovim domovima u Njemačkoj. Očekuje vas ugovor o radu, plaćeno zdravstveno i mirovinsko osiguranje, a također i smještaj, hrana i piće, koje osigurava osoba koja se njeguje. Poslodavac vam pokriva i putne troškove u iznosu od 200 eura te neto plaću u rasponu od 1000 do 1200 eura. Kontakt osoba zna hrvatski jezik, tako da vam olakšava adaptaciju u novoj sredini. Prijavite se.

Za dodatne poslove iz turizma i ugostiteljstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Petak, 19.07.2019.