Prilike iz snova? Jedan poslodavac nudi službeni auto u privatne svrhe, drugi primanja i do 30.000 kuna

Prilike iz snova? Jedan poslodavac nudi službeni auto u privatne svrhe, drugi primanja i do 30.000 kuna

Trenutno imamo više od 1.800 aktivnih natječaja za posao u Hrvatskoj i inozemstvu, a ovdje možete pronaći izdvojene poslovne prilike.

Poduzeće Tehnozavod-Marušić je visokoprofesionalna tvrtka koja se bavi sistem integracijom, prvenstveno na području tehničke zaštite, sigurnosnih sustava te audio/video sustava.  

S timom kojeg čini više od 90 djelatnika i referentnom listom od preko 19.000 ugrađenih sustava, vodeća je tvrtka u ovom poslu u Hrvatskoj. Iz poduzeća trenutno zapošljavaju na poziciji sistem inženjer (m/ž) u Zagrebu. 

Poslodavac nudi stimulativna primanja, regres, godišnju nagradu, mobitel, laptop i službeni automobil koji se može koristiti i u privatne svrhe. 

Trude se potaknuti profesionalni razvoj svojih zaposlenika i plaćaju dodatne edukacije. Potiču radnu atmosferu u kojoj se zaposlenici brinu jedni o drugima. Vole organizirati team buildinge i druge interne manifestacije. 

Na poslu Vas svakodnevno očekuje svježe voće, topli obrok i napitci! 

No, dobiti ovaj posao neće biti lako! Traži se poznavanje Microsoft infrastrukturnih (Server, Exchange, Azure) tehnologija, mreže (VLAN, VPN, routing, switching), serverskog, mrežnog hardvera, a poželjno je i znanje osnova automatike i PLC-ova.

Ako Vas zaposle na poziciji sistem inženjer (m/ž) bit ćete zaduženi za projektiranje, instalaciju, nadzor, održavanje, nadogradnju radnih stanica, servera, serverskog softvera (Windows), sudjelovat ćete u unaprjeđenju IT sustava, te ćete obavljati i druge srodne poslove.

Za dodatne detalje i prijavu na natječaj poduzeća Tehnozavod-Marušić kliknite ovdje.


Drugi poslodavac — Yoummday traži kandidate (m/ž) za telefonsku prodaju, brigu o kupcima i korisničku podršku. 

Posao se obavlja od kuće, a time se štedi vrijeme potrebno za putovanje na posao.

Uvjeti su komunikativnost i odlično znanje njemačkog jezika. Poslodavac ima pripremljene video tutorijale koji će novozaposlenoj osobi pomoći kako bi se sama snašla u poslu.

Radno vrijeme je fleksibilno, Yoummday Vam omogućuje da budete sam svoj šef/šefica!

Ako znate strane jezike, komunikativni ste, motivirani za uspjeh i uvjerljivi, to možete iskoristiti za jako dobru zaradu. Yoummday nudi plaću i do više od 30.000 kuna. Prijavite se. Rok prijave je 30.01.

Ostatak bogate ponude poslova, koja se sastoji od više od 1.800 natječaja za posao pronađite na portalu posao.hr. Želimo Vam sreću prilikom prijave!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 07.01.2021.