Prijavite se - traže se Quality Manager (m/ž), Junior Marketing Specialist (m/ž), referent prodaje (m/ž)

Prijavite se - traže se Quality Manager (m/ž), Junior Marketing Specialist (m/ž), referent prodaje (m/ž)

Traže se Quality Manager (m/ž), Junior Marketing Specialist (m/ž), referent prodaje (m/ž) itd. Pogledajte uvjete i pronađite novo radno mjesto još danas

Optima Telekom d.d. u Zagrebu i Osijeku traži suradnika za prodaju srednjim poslovnim korisnicima (m/ž) te u Splitu suradnika u Grupi za nadzor mreže (m/ž). Prijave su otvorene do 15.12. Neki od uvjeta jesu poznavanje ICT tehnologija, vozačka dozvola B kategorije, samostalnost, poznavanje MS Office-a i poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Dviation Training Services traže Quality Managera (Part-147) (m/ž). Lokacija rada je Zagreb, a rok prijave 15.12. Poslodavac nudi raznovrsnu i aktivnu okolinu, tim profesionalaca, međunarodno radno ozračje s dnevnim interakcijama te razne izazove i prilike za uzlet karijere. Za posao je potrebna viša stručna sprema tehničkog usmjerenja, poznavanje i razumijevanje važnih EU regulacija i pravila implementacije istih te radno iskustvo od pet godina. Prijavite se.

VuMedi Inc zapošljava na poziciji Business Development Associate (m/ž). Posao se obavlja od kuće ili iz ureda u Zagrebu. Prijave su otvorene do 25.12. Očekuje se želja za učenjem, pozitivan pogled, suradnja i transparentnost. Poslodavac nudi fleksibilan raspored, autonomno radno okruženje i kompetitivnu plaću. Prijavite se ovdje.

Tempo Kondela zapošljava na pozicijama Junior Marketing Specialist (m/ž) te regionalni menadžer e-trgovine s namještajem (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 25.12. Neki od uvjeta jesu odlično poznavanje slovačkog jezika, napredno poznavanje rada na računalu, spremnost na putovanja. Aplicirajte.

Manpower za potrebe klijenta traži voditelja logistike i odjela pakirnice (m/ž) u Pazinu. Prijave se zaprimaju do 30.12. Posao obuhvaća organizaciju i upravljanje radom skladišta i odjela pakirnice, rukovođenje poslovnom procesima i radnicima, logističku organizaciju i slično. Uvjeti su viša ili visoka stručna sprema prehrambeno biotehnološkog usmjerenja, petogodišnje radno iskustvo u prehrambenoj industriji, timski rad, odgovornost i izvrsne vještine vođenja ljudi. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno. Prijavite se.

Sarmenta d.o.o. zapošljava stručnog suradnika (m/ž) za rad u Splitu. Prijave su otvorene do 7.12. Posao obuhvaća pozicioniranje proizvoda u ljekarničkom kanalu, sudjelovanje u marketingu i slično. Radno iskustvo je poželjno, a potrebna je i motiviranost te završena visoka ili viša škola prirodnog ili zdravstvenog usmjerenja. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme i službeni automobil te fleksibilno radno vrijeme. Prijavite se.

Klara d.d. zapošljava referenta prodaje (m/ž) i asistenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 14.12. Očekuje se minimalno srednja stručna sprema, dobre komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije, znanje rada na računalu i znanje engleskog jezika. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Aplicirajte na željeni posao putem linka.

Lelo Adria d.o.o. traži novo pojačanje na poziciji Paid Content Specialist (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.12. Uvjeti su prethodno iskustvo u online advertising – u, digitalnom marketingu ili PR – u. Očekuje se odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, organiziranost, poznavanje Google Analytics – a i slično. Aplicirajte ovdje.

Dürr Dental SE zapošljava na poziciji Area Sales Representative (m/ž) Dental Medical Technology. Posao se obavlja od kuće, a rok prijave je 13.12. Posao obuhvaća razvoj prodaje dentalnih proizvoda, istražiti i ustanoviti poslovne prilike, razviti i održati pozitivne i bliske poslovne veze s partnerima i lokalnim stomatolozima i slično. Za posao je potrebno prethodno iskustvo u prodaji i posjedovanje kontakata u području dentalne medicine, orijentiranost na rezultate, važeća vozačka dozvola te odlično poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu. Prijavite se putem linka.

Strabag zapošljava na pozicijama: Mitarbeiter im Bereich IT – Einkauf (m/ž), Senior Software Developer (m/ž), Miarbeiter IT – Servicedesk (m/ž) i suradnik u odjelu Windows hosting (m/ž). Lokacija rada je Zagreb. Uvjeti su vrlo dobro poznavanje njemačkog i engleskog jezika i relevantno radno iskustvo. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 03.12.2020.