Poznata hrvatska tvrtka velikom božićnicom poprilično iznenadila radnike

FOTO: Ilustrativne prirode

Poznata hrvatska tvrtka velikom božićnicom poprilično iznenadila radnike

Poznata hrvatska kompanija odlučila je izdašno nagraditi svoje radnike uoči božićnih i novogodišnjih blagdana.

Atlantic grupa Emila Tedeschija svojim će radnicima u Hrvatskoj, tako, isplatiti nagradu, odnosno božićnicu u iznosu od 5800 kuna te 600 kuna dara za dijete.

Za blagdansko nagrađivanje svojih 1800 radnika Atlantic bi trebao izdvojiti oko 10 milijuna kuna. Inače, cijela grupa zapošljava oko 5500 radnika te je vlasnik više kompanija u Hrvatskoj, Sloveniji, BiH i Srbiji.

Atlantic je, inače, tijekom epidemije svim zaposlenima omogućio siguran rad na radnim mjestima, ali im je i olakšao svakodnevicu, navode novinari portala danica.hr.

Tako su, primjerice, radnici koji su zbog epidemioloških mjera bili zakinuti za javni prijevoz dobivali službene automobile kompanije na korištenje. Zaposlenice su pak mogle ostajati s djecom.

Atlantic je isplaćivao i stimulacije za iznimna zalaganja tijekom epidemijske krize. Zaraženi su se pak vraćali na posao nakon potpunog ozdravljenja i uz česta testiranja.


Izvor: danica.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 09.12.2020.