Poslovne prilike u IT-u: što poslodavci traže

Poslovne prilike u IT-u: što poslodavci traže

Zaposlite se u rastućoj IT industriji! Vaš posao.hr donosi veliki izbor poslova iz Hrvatske i inozemstva. Poslodavaci čekaju samo vas!

AVL traži System Architect-a (m/ž) i Usability Engineer-a (m/ž) za rad u Grazu, Austrija. Poslodavac nudi stimulativna primanja, korištenje kantine, nagrađivane edukacije, zdravstveno osiguranje i korištenje dječjih vrtića. Za poslove je potrebno relevantno radno iskustvo. Aplicirajte.

Središnje klirinško depozitarno društvo d.d. traži samostalnog projektanta informacijskog sustava (m/ž) i sistem inženjera (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 16.3. za poslove je potrebno dvije do tri godine radnog iskustva. Prednost donosi poznavanje enterprise diskovnih sustava Hitachi, Tomcat i ostalo. Potrebno je iskustvo u radu s virtualnim okruženjima, iskustvo s Linux/ Unix operativnim sustavima. Prijavite se putem linka.

Pliva Hrvatska d.o.o. zapošljava IT poslovnog analitičara (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.3. Poželjno je dvije do četiri godine iskustva u području IT sofver poslovnih analiza, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, izvrsno znanje MS Office alata, spremnost na rad u internacionalnom timu, sklonost timskom radu i ostalo. Prijavite se.

MusiX AG zapošljava na poziciji Rockstar Java Developer - remotely, longterm (m/ž). Rok prijave je 25.3. Posao se odvija iz udobnosti svog doma. Traži se nekoliko osoba za rad. Nudi se podrška međunarodnog tima, izazovi, kompetitivna plaća. Potrebna je osoba koja voli analizirati, dizajnirati, implementirati i optimizirati software. Očekuje se iskustvo u Java software developmentu, strast za radom, kreativnost. Aplicirajte.

Philips zapošljava Consumer Operations Specialist-a (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 29.3. Potrebna je viša stručna sprema, dvije do tri godine relevantnog iskustva u korisničkoj službi, sposobnost odgovaranja na korisničke prigovore i zahtjeve, odlična usmena i pismena komunikacija, dobre organizacijske vještine. Potrebno je napredno korištenje MS Office-a i dobro znanje engleskog jezika. Prijavite se.

ING Österreich zapošljava agile Java Developer-a (m/ž) u Beču, Austrija. Rok prijave je 20.3. Potrebna je visoka edukacija s fokusom na računalnu znanost, računalnu informatiku, softwerski inženjering i ostalo. Traži se i profesionalno iskustvo kao software developer (m/ž), znanje o Java-i i profesionalno razumijevanje arhitekture i dizajna. Potražite detalje ovog posla i prijavite se.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Delivery Manager-e (m/ž) u Zagrebu. Traži se više izvršitelja. Rok prijave je 19.3. Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo, a traži se petogodišnje iskustvo u sličnim poslovima u ICT industriji te trogodišnje iskustvo u vođenju projekata. Poželjan je project management certifikat. Očekuje se izvrsno poznavanje Microsoft Cloud tehnologija i servisa, izražene komunikacijske vještine, izvrsno znanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte ovdje.

Elen Automatika d.o.o. zapošljava na poziciji programski inženjer  (m/ž) u Zagrebu. Glavni zadaci su izrada kontrolnih programa za automatsko upravljanje procesima, puštanje u pogon i optimiranje procesa. Potrebno je iskustvo u programiranju i poznavanje stranih jezika (engleski i njemački jezik). Nužna su povremena putovanja u inozemstvo. Rok prijave je 22.3. Prijavite se putem linka.

AA Euro Croatia d.o.o. zapošljava na poziciji Data Center Design Manager (m/ž) u Parizu, Francuska te Planner (m/ž) u gradu Lulea u Švedskoj. Potrebno je poznavanje engleskog jezika i relevantno iskustvo. Rok prijave je 7.4. Aplicirajte na linku.

Tvrtka zooplus Polska Sp. z o.o. traži Online Marketing Specialista (SEO, SEM) – Croatian Speaker (m/ž). Lokacije rada su Beč, Austrija i Krakov, Poljska. Prijave su otvorene do 22.3. Potrebno je dvogodišnje radno iskustvo, mogućnost za interpretiranjem podataka i raznih trendova, odlične komunikacijske vještine. Iskustvo u e – commerce-u donosi prednost. Potražite više i aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 06.03.2020.