POSLOVI U INOZEMSTVU: Provjerite koje renomirane tvrtke traže radnike i kakve uvjete nude

POSLOVI U INOZEMSTVU: Provjerite koje renomirane tvrtke traže radnike i kakve uvjete nude

Trenutno raspoloživa radna mjesta u inozemstvu, na koja se možete prijaviti putem brze prijave. Sretno!

Godel-Beton, jedan od najvećih proizvođača transportnog betona u Njemačkoj, u svoj tim pridružuje nove kolege na pet pozicija. Traže, između ostalih, električara / servisera (m/ž), bravara / industrijskog mehaničara (m/ž), vozača kamiona / miksera (m/ž). Kompletu ponudu poslova možete provjeriti na linku te pravovremeno izvršiti prijavu.

Kompanija MTD BIO, d.o.o., specijalizirana je za integriralna tehnološka rješenja za podršku automatizacije proizvodnje / uslužnih procesa, opreme za metalnu industriju i metalne konstrukcije. Za svoj tim u Njemačkoj traže djelatnike na šest pozicija. Traže se: monter alu fasada, prozora, vrata (m/ž), samostalni električar (m/ž), vodoinstalater (m/ž) i brojni drugi. Riječ je o poslodavcu koji je  priznati partner u automobilskoj, papirnoj, logističkoj i petrokemijskoj industriji te je sinonim za kvalitetu, cjelovita rješenja i stalnu spremnost za integraciju inovativnih tehnologija. Provjerite kompletnu ponudu i aplicirajte na vrijeme.

HT Handwererteam UG traži voditelja tima na gradilištu s iskustvom u elektroinstalacijama jake i slabe struje (m/ž), za rad u okolici Stuttgarta (Njemačka), te električara/elektroinstalatera (m/ž) u Stuttgartu (Njemačka). Poslodavac osigurava smještaj i prijevoz do posla, kao i kvalitetna, redovita i natprosječna primanja po njemačkim standardima, te izuzetno dobre radne uvjete, s mogućnošću napredovanja u ozbiljnoj firmi s dugogodišnjom tradicijom. Ako ste motivirani – prijavite se na željeni natječaj.

Tempus Octo d.o.o., za svoje klijente, u Njemačkoj i Češkoj, zapošljava na deset pozicija. Traže stolara / tesara (m/ž), montera prozora i vrata (m/ž), električara (m/ž) i brojne druge djelatnike. Provjerite kompletnu ponudu poslova i ako ispunjavate uvjete iz odabranog natječaja, pošaljite svoj životopis na vrijeme.

Pro-Monting d.o.o., tvrtka je sa  sjedištem u Zagrebu i s dugogodišnjom tradicijom, koja danas predstavlja modernu građevinsku kompaniju čiju su izvrsnost prepoznala mnoga renomirana poduzeća. Zapošljava na pet pozicija u inozemstvu.Traže se bravar/zavarivač/monter (m/ž), električar/serviser (m/ž), cjevar (m/ž) i brojni drugi radnici. Pravovremeno reagirajte, provjerite uvjete natječaja i prijavite se na željeni.

AA Euro Croatia d.o.o. dio je međunarodne grupacije AA Euro Group Ltd, koja je osnovana 2005. godine u Irskoj. Specijalizirana je tvrtka za zapošljavanje u području građevine, inženjeringa, proizvodnje i financija. Zapošljava, kako u Irskoj, tako i u ostalim dijelovima Europe. Trenutno ima više od 8 raspisanih natječaja za rad u Irskoj. Traže se: Electrical Design Engineer (m/ž), Structural Design Engineer (m/ž) i brojni drugi djelatnici. Provjerite sve pozicije na linku i pravovremeno se prijavite.

MKV-Mont d.o.o., osnovano je kao partnerska tvrtka obiteljskog poduzeća iz Slovenije. Glavnu djelatnost poduzeća predstavlja montaža, prerada i demontaža industrijskih postrojenja. Zbog novih projekata traži šest novih zaposlenika u Belgiji, Njemačkoj i EU. MIG / MAG varioc (zavarivač) (m/ž), cjevar / monter cjevnih sistema (m/ž) i bravar (m/ž) tek su mali dio ponuđenih radnih mjesta. Svakako provjerite sva otvorena radna mjesta ovog poslodavca i aplicirajte na vrijeme.

PHH Personaldienstleistung GmbH ima raspisan natječaj za dostavljača paketa (m/ž) u Hamburgu, u Njemačkoj. Poslovni zadaci koje ćete obavljati na ovom poslu obuhvaćaju preuzimanje, sortiranje i tovarenje paketa, kao i dostavljanje, skeniranje i vraćanje nedostavljenih paketa. Poslodavac osigurava satnicu od 12,89 eura, osigurava smještaj u blizini radnog mjesta, te pomaže u pribavljanju neophodne dokumentacije za život u Njemačkoj (što uključuje prijavu boravka, porezni broj, otvaranje bankarskog računa, primitak zdravstvenog i mirovinskog osiguranja). Vjerujemo da ste dovoljno motivirani za prijavu na ovaj natječaj.

Belekos-Tie, agencija je za posredovanje pri zapošljavanju, koju je osnovala njemačka kompanija M1L1 GmbH Essen s ciljem zapošljavanja u inozemstvu. Trenutno traži deset medicinskih sestara (m/ž) za rad u više gradova u Njemačkoj. Potrebna vam je završena srednja medicinska škola, jednogodišnje iskustvo i znanje njemačkog jezika. Sve uvjete prijave provjerite na linku i na vrijeme aplicirajte.

Naton ljudski potencijali d.o.o. traže prvostupnika fizioterapije (m/ž) u Dubaiju. Klijent je privatna osoba koja unutar svog tima traži profesionalnu fizioterapeutkinju. Zbog različite kulture u Ujedinjenim Emiratima te neposrednog ulaska u obitelj, klijent bi želio da posao obavlja ženska osoba. Očekuju vas izvanredni uvjeti, pa svakako provjerite sve benefite i na vrijeme izvršite prijavu.

Za dodatne poslove iz inozemstva kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr.

Srijeda, 24.07.2019.