Posao nude: Gastro kutak, Bleu Homme, Martina tours d.o.o. Provjerite kompletnu ponudu i aplicirajte

Posao nude: Gastro kutak, Bleu Homme, Martina tours d.o.o. Provjerite kompletnu ponudu i aplicirajte

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Caffe bar, smješten u samom centru Zagreba, zapošljava konobara (m/ž). Odlični uvjeti rada, odlična lokacija, zasigurno dobre napojnice, sve su to razlozi da se na ovaj natječaj prijavite. Kontakt podatke poslodavca možete pronaći u oglasu za posao.

Gastro kutak, za restoran/planinarski dom 'Puntijarka', zapošljava pomoćnu kuharicu/kuhara i to pod hitno. Ako vješto pripremate hranu, komunikativni ste i s velikom brigom pristupate gostima, a čistoća je imperativ u vašem poslu – aplicirajte. Očekuje vas i naknada za prijevoz u cijelosti, kao i mogućnost spavanja u samom domu (po dogovoru).

Imperium Immobiliare d.o.o. potražuje više osoba za rad na području grada Zagreba, za dijeljenje letaka. Radno vrijeme je fleksibilno, a satnica je u rasponu od 25 kn do 30 kn. Provjerite ostale detalje u oglasu.

Bleu Homme traži ambiciozne i odgovorne djelatnike s razvijenim komunikacijskim vještinama radi otvaranja nove poslovnice u Splitu. Od kandidata se očekuje završena srednja škola (minimalno), iskustvo u prodaji (poželjno, no ne uvjet), izražene prodajne i komunikacijske vještine, informatička pismenost te znanje engleskog jezika. Ako se uklapate u opis, svakako aplicirajte i postanite dio ove stabilne i brzorastuće tvrtke.

Tvrtka Enio d.o.o. zapošljava pomoćnog vozača (m/ž)s područja Sesveta, pa sve do Ivanića. Riječ je o stalnom zaposlenju, pa ukoliko vas zanima posao iz kategorije logistike svakako provjerite detalje na linku.

Martina tours d.o.o. traži bookera za prodaju jednodnevnih brodskih izleta (m/ž) u Zadarskoj županiji. Ako tečno govorite jezike poput njemačkog, talijanskog, engleskog, francuskog, poljskog, češkog, slovačkog ili mađarskog, pridružite se ovom timu u sezoni 2019. Dostatna izobrazba za prijavu je srednja stručna sprema.

Građevinsko poduzeće zapošljava strojara (m/ž) za rad na bageru u Zagrebu. Plaća je i više nego dovoljna motivacija za prijavu na ovaj natječaj, budući da iznosi 9.000 kn. Javite se telefonom ili mailom - sve je na linku.

Kronos p.p.c GmbH širi svoj tim i zapošljava poslovođu s iskustvom (m/ž) u Njemačkoj. Što vas očekuje na ovom radnom mjestu? Prijavljeno radno mjesto u Njemačkoj, stalni radni odnos, njemačko zdravstveno osiguranje, dobra satnica uz mogućnost rasta (ovisno o znanju), dodatno plaćen rad nedjeljom i praznicima, pomoć kod pronalaženja smještaja i prijave te kod zahtjeva za dječji doplatak, kao i pomoć prilikom prilagodbe. Poželjno je i znanje njemačkog jezika, no nije uvjet za prijavu. Doznajte više detalja oko uvjeta u oglasu.

Uhodani frizerski salon iz Zagreba zapošljava frizerku (m/ž) sa ili bez radnog iskustva. Odlični uvjeti rada, stalni radni odnos, sve to možete ostvariti ukoliko pravovremeno izvršite prijavu. Imate vremena do 28.08.

Crodux derivati dva d.o.o. zapošljavaju konobara/icu u Zagrebu. Ako imate SSS - trgovačkog, ugostiteljskog, ekonomskog ili drugog smjera, poznajete rad na računalu, krasi vas znanje engleskog, njemačkog ili talijanskog jezika, a spremni ste na timski rad i usvajanje novih znanja – prijavite se brzom prijavom.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Petak, 16.08.2019.