Ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji: Traže se programeri, menadžeri, radnik u proizvodnji, plinoinstalater, računovođa…

Ponuda poslova u Osječko-baranjskoj županiji: Traže se programeri, menadžeri, radnik u proizvodnji, plinoinstalater, računovođa…

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! Donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova u Osječko-baranjskoj županiji. Prijavite se i sretno!

NTH Mobile d.o.o. traži pojačanje na pozicijama Technical Operations Manager (m/ž) i međunarodni financijski menadžer (m/ž) u Osijeku. Od kandidata se očekuju viša ili visoka stručna sprema tehničkog smjera, dobre organizacijske i multitasking vještine, sposobnost praćenja tehnološkog napretka i volja za učenjem.  Prijavite se.

Projektum-nekretnine d.o.o. traži projektanta / dipl.ing.arh. / dipl.ing.građ. (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 2.3. Potrebno je tri do pet godina radnog iskustva. Aplicirajte.

SOS Dječje selo Hrvatska zapošljava na poziciji SOS mama/ SOS tata. Lokacija rada je Lekenik, odnosno Ladimirevci. Traže se vedre, komunikativne, tople i brižne osobe s visokom tolerancijom neizvjesnosti i dobrim nošenjem sa stresom. Uvjeti za rad su četverogodišnja srednja stručna sprema, iskustvo u odgoju djece ili u radu s djecom te iskustvo u vođenju kućanstva. Prijaviti se možete najkasnije do 14.2. putem linka.

Pointers Adriatic j.d.o.o. traži menadžera digitalnog marketinga (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 15.2. Posao obuhvaća razvijanje i održavanje prisutnosti na društvenim mrežama, održavanje web stranica, pripremu materijala, kreiranje vizuala i slično. Uvjeti su poznavanje rada u alatima za obradu fotografija, poželjno i za obradu videa. Provjerite detalje ovdje.

Future Vision j.d.o.o. traži programera (m/ž) u Osijeku. Rok prijave je 10.3. Uvjeti su poznavanje PHP-a, razumijevanje objektno-orijentiranog programiranja, poznavanje SQL-a i GIT-a te osnove frontend tehnologija. Poželjno je iskustvo u razvoju softvera. Saznajte više ovdje.

KT-Produkt zapošljava radnika u proizvodnji metalnih proizvoda i opruga (m/ž) u Našicama. Prijave su otvorene do 28.2. Poželjno je iskustvo u metalnoj branši, ali nije uvjet. Potrebna je srednja stručna sprema. Više o poziciji provjerite na linku.

Hidro – M.A.D. d.o.o. zapošljava montera centralnog grijanja i plina (m/ž) u Osijeku. Prijaviti se možete najkasnije do 26.2. Posao obuhvaća izradu plinske instalacije i centralnog grijanja. Potrebna je srednja stručna sprema i radno iskustvo od godine dana. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Provjerite više ovdje.

Konjik d.o.o. traži računovođu (m/ž). Mjesto rada je Čepin. Prijave su otvorene do 28.2. Posao obuhvaća knjiženja u glavnoj knjizi pravnih osoba, knjiženja u KPI, obračun plaće i obračun PDV-a. Traži se iskustvo rada od pet godina te minimalno srednja stručna sprema. Poslodavac nudi mogućnost rada na neodređeno. Više na linku.

Emax d.o.o. traži plinoinstalatera (m/ž) u Osijeku. Prijave su otvorene do 5.3. Traži se više osoba na poziciji. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Radni zadaci obuhvaćaju izradu instalacije plina u kućama, poslovnim objektima, industrijskim i proizvodnim pogonima. Provjerite više ovdje.

Bar d.o.o. zapošljava komercijalista (m/ž) za rad u Valpovu. Prijaviti se možete najkasnije do 15.2. Posao obuhvaća prodaju ribolovnog pribora, rad za računalom, obradu narudžbi, administriranje web trgovine. Potrebno je poznavanje ribolovne opreme i ribolovnih tehnika. Provjerite detalje putem linka.

Sretno kandidatima!

Za dodatne poslove iz Osječko–baranjske županije kliknite na link na kojem se nalazi i više od 120 natječaja i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 10.02.2021.