Pokrenuo platformu u okviru #stayathome kampanje, nudi besplatne knjige i od jednog dolara

Pokrenuo platformu u okviru #stayathome kampanje, nudi besplatne knjige i od jednog dolara

GainReads je platforma koja okuplja autore e-knjiga, koji svoje knjige nude besplatno ili po cijeni od samo jednog dolara za vrijeme krize uzrokovane korona virusom.

 

Hrvatska se posljednjih tjedana suočava s virusom COVID-19 popularno nazvanog i korona virus, a jedna od mjera zaštite s ciljem sprječavanje njegova širenja je i samoizolacija. Kako je došlo do tog trenutka, mediji su mahom počeli davati savjete kako možemo provesti svoje vrijeme, a da ne izlazimo iz kuće. Savjeta je mnogo, od bavljenja rukotvorinama do čitanja, a upravo stimulirati čitanje u vrijeme kada mnogi borave u svojim kućama, učinilo se zanimljivim Slavenu Vujiću.

 

Za vrijeme #ostanikodkuće kampanje pokrenuo je platformu GainReads i tako svim knjigoljupcima, ili onima koji će to tek postati, omogućio da zanimljivom štivu pristupe na jednom mjestu. GainReads je platforma koja okuplja autore e-knjiga, koji svoje knjige nude besplatno ili po cijeni od samo jednog dolara za vrijeme krize uzrokovane korona virusom.

-Na ideju sam došao u samoizolaciji, s obzirom na to da poštujem #ostanikodkuće preporuku i uz nekoliko neprospavanih noći kreirao GainReads platformu, rekao je Slaven Vujić.

Kako objašnjava, knjige se samo oglašavaju na GainReadsu, a eventualno preuzimanje ili kupnja knjiga se odvija na Amazonu. Platforma dakle nudi besplatno oglašavanje za autore te biblioteku i postavlja se kao posrednik između autora i krajnjeg čitatelja. Nude se knjige iz 8 žanrova, od hororaca do knjiga za djecu, a cijeli projekt naziva se i inicijativom autora za vrijeme krize koju donosi korona virus.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 19.03.2020. / poslovni.hr