Pojavile se lažne vijesti da mirovine neće biti isplaćene. HZMO: Odlučno demantiramo tu informaciju

Pojavile se lažne vijesti da mirovine neće biti isplaćene. HZMO: Odlučno demantiramo tu informaciju

Predsjednik Hrvatske stranke umirovljenika Silvano Hrelja danas se požalio na količinu lažnih vijesti oko moguće neisplate mirovina u travnju, te je pozvao HZMO da ih demantira.

“Među umirovljeničkom populacijom proširila se netočna informacija o neisplati mirovina u travnju koja izaziva paniku i nemir što je potpuno nepotrebno i opasno u ovoj kriznoj situaciji koja je izazovna sama po sebi. Svjedočimo ozbiljnom i opasnom manipuliranju starijom populacijom koja ima za cilj dodatno zaplašiti i destabilizirati najstarije građane Republike Hrvatske”, priopćio je Silvano Hrelja.

Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje da stao je na kraj tim glasinama, evo što su odgovorili novinarima portala mirovina.hr:

“Hrvatski zavod za mirovinsko osiguranje odlučno demantira informaciju kako u travnju neće biti isplaćene mirovine za ožujak zbog tehničkih problema uzrokovanih potresom u Zagrebu. Napominjemo kako obračun i isplata mirovina nisu upitni te će mirovine za ožujak redovno biti isplaćene 10. travnja 2020."

Slična tematika:


Izvor: mirovina.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 25.03.2020.