Plaće od 370.000 kuna godišnje – zaposlite se u IT-u

Plaće od 370.000 kuna godišnje – zaposlite se u IT-u

Odlučili ste raditi u IT-u? Vaš posao.hr donosi TOP 10 poslova za vas! Provjerite ponudu i ostvarite prijavu

Netvision u potrazi je za sistem inženjerom mrežnih rješenja (m/ž) i sistem inženjerom za nadzor IT sustava (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 9.1. Poslodavac nudi rad na složenim mrežnim rješenjima i uređajima/ rješenjima za nadzor i upravljanje IT sustavima, kontinuirano učenje i usavršavanje kroz stjecanje certifikata, otvorenu i prijateljsku radnu okolinu u koju su i ljubimci dobrodošli, mogućnost napredovanja, fleksibilan sustav plaća. Za poslove je potrebno poznavanje mrežnih tehnologija i protokola, minimalno viša stručna sprema tehničkog smjera, komunikativnost, samostalnost i preciznost u radu, kooperativnost, motiviranost i spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje, poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) i IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Početna plaća je 1.500 eura. Prijavite se na linku.

Meritum soft d.o.o. traži junior android developera (m/ž) za rad u Varaždinu. Prijave su otvorene do 10.1. Glavni je zadatak razvoj aplikativnih rješenja u izazovnim projektima sportske industrije, koji su bazirani na android upravljačkom sustavu. Poslodavac nudi mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te napretka, dobru radnu atmosferu i rad u zabavnom timu, izazovan, dinamičan i zahtjevan posao, rad na raznovrsnim i zanimljivim projektima, stalni radni odnos i stimulativna primanja. Prednost donosi visoka ili viša stručna sprema, jedna ili više godina radnog iskustva na sličnim projektima, poznavanje android upravljačkog sustava, jedna ili više godina iskustva s android SDK i Java. Prijavite se ovdje.

Pliva zapošljava višeg IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 6.1. Za poslove je potrebna visoka stručna sprema te iskustvo u razvoju softverskih rješenja. Poželjno je iskustvo u Salesforce administraciji. Potražite više o željenom poslu i aplicirajte.

Cuspis d.o.o. traži u Zagrebu: djelatnika za rad u odjelu za korisnike (m/ž) i voditelja odjela za korisnike Cuspis programskih rješenja (m/ž). Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi rad u stabilnom mladom timu, izazovnu mladu okolinu, službeni laptop i mobitel, priliku za učenje te osobni i profesionalni razvoj. Prijavite se na željeni posao klikom na link.

Möbel land d.o.o. u potrazi je za voditeljem web shop odjela (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, West Gate. Glavni zadaci su vođenje i razvoj poslovanja online prodaje, uz potpunu orijentiranost cjelovitom uspjehu i komercijalnom rezultatu, koordinacija i unapređenje svih aktivnosti vezano uz web trgovinu, analiza i optimizacija podataka i ostalo. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog i sličnog usmjerenja, višegodišnje iskustvo u prodaji, marketingu, segmentu web trgovine, napredna informatička pismenost, uključivo napredno korištenje internetom, poznavanje osnova e – commerce, odlično znanje engleskog jezika, izvrsno pisano izražavanje. Prijaviti se možete najkasnije do 20.1.2020. Aplicirajte.

Medical IT Solutions d.o.o. traži pojačanje u Zadru na poziciji Technical Support Specialist (m/ž). Prijave su otvorene do 23.1. Glavni zadaci su pružati prvu liniju podrške brojnim aplikacijama, proaktivno rješavanje incidenata i zahtjeva, bug-ova, istraživati probleme i ostalo. Potrebno je iskustvo u Windows operativnom sustavu, znanje popravljačkih alata, analitičnost, smisao za rješavanje problematike i logičko razmišljanje. Provjerite detalje posla i aplicirajte.

Agencija Workforce Ljudski Potencijali za potrebe klijenta zapošljava nove radne snage u Zagrebu: Senior software engieer for embedded systems (m/ž), Automotive software architect (m/ž) i Software engineer (m/ž). Prijave su otvorene do 19.1. Za poslove je potrebno od pet do deset godina iskustva i znanje engleskog jezika. Provjerite detalje željenog posla i ostvarite vašu prijavu ovdje.

AVL LIST zapošljava u Grazu, Austrija na sljedećim pozicijama: Simulation Engineer ADAS (m/ž) i Development Engineer Hardware (m/ž). Poslodavac nudi fleksibilno radno vrijeme, zdravstveno osiguranje, korištenje kantine, nagrađivane programe treninga i vrtiće za djecu. Nudi se plaća od 370.000 kuna godišnje. Prijavite se.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava u gradu Wörth am Rhein, Njemačka više izvršitelja za poziciju IT stručnjak (m/ž). Rok prijave je 16.1.Prijaviti se mogu kandidati koji imaju EU državljanstvo. Traže se poznavanje njemačkog jezika na razini B1 ili B2, završena stručna obuka kao integracija informatičkog sustava ili ekvivalentna obuka s profesionalnim iskustvom, dobro pozavanje mrežne administracije, Windows servera, VMware-a, Sophosa. Nudi se natprosječna plaća i mogućnosti napredovanja te usavršavanja. Prijavite se putem linka. Sretno kandidatima!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 03.01.2020.