Plaća od 20.000 kuna - prilika za programere (m/ž)

Plaća od 20.000 kuna - prilika za programere (m/ž)

Na portalu posao.hr pronađite posao u IT-u za sebe - zarađujte od 20.000 kuna. Radite kao iOS programer (m/ž), android programer (m/ž), software QA engineer (m/ž) 

Meritum soft d.o.o. traži junior android developera (m/ž) za rad u Varaždinu. Prijave su otvorene do 10.1.2020. Glavni je zadatak razvoj aplikativnih rješenja u izazovnim projektima sportske industrije, koji su bazirani na android upravljačkom sustavu. Poslodavac nudi mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te napretka, dobru radnu atmosferu i rad u zabavnom timu, izazovan, dinamičan i zahtjevan posao, rad na raznovrsnim i zanimljivim projektima, stalni radni odnos i stimulativna primanja. Prednost donosi visoka ili viša stručna sprema, jedna ili više godina radnog iskustva na sličnim projektima, poznavanje android upravljačkog sustava, jedna ili više godina iskustva s android SDK i Java. Aplicirajte.

MultiOne j.d.o.o. u potrazi je za stručnim suradnikom na GIS projektima (m/ž) u Sesvetama.  Potrebno je dobro poznavanje GIS-a i open-source GIS alata, engleskog jezika u govoru i pismu, a dodatni bonus je osnovno poznavanje tehnologija MSSQL, C#, ASP.NET MVC i JavaScript. Rok prijave je 19.12. Aplicirajte.

Credo Exto j.d.o.o. traži angularnog programera (m/ž), backend programera (m/ž), iOS programera (m/ž) i android programera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 28.12. Poslodavac podržava zapošljavanje osoba s invaliditetom. Očekuje se prethodno iskustvo, odgovornost i sistematičnost, briga o kvaliteti koda i modularnosti, želja za usvajanjem novih znanja, motiviranost i ustrajnost te spremnost na timski rad. Potrebno je napredno znanje rada na računalu. Poslodavac nudi primanja od 20.000 kuna. Prijavite se na željeni posao putem linka.

Inter Soft Technologies d.o.o. traži android developera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prije 4.1.2020. Glavni zadaci su razvoj, dizajn i nadogradnja nativnih aplikacija za android, testiranje i optimizacija  i ostalo. Nudi se bonus za uspješnu realizaciju projekata. Poželjno je znanje Photoshopa ili Ilustratora zbog kreiranja dizajna aplikacija i modula. Potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Digitalni klik d.o.o.  u potrazi je za: software QA engineer (m/ž) i mid/senior .NET developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u modetnoj i novoj okolini s najmodernijim platformama i alatima, profesionalni i osobni razvoj, sudjelovanje u razvoju produkata vodeće njemačke kompanije i još mnogo toga. Provjerite detalje posla za koji se prijavljujete i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Integra Group traži pojačanje u Osijeku, Rijeci i Zagrebu na poziciji junior i senior sistemski inženjer (m/ž). Potrebna su znanja iz područja infrastrukture informatičkih sustava, usmjerenost na zadovoljstvo klijenta, kvalitetu usluge i rezultate poslovanja, spremnost na stalno usvanjaje novih znanja i stjecanje cerfitikata te razvijen osjećaj  za sposobnost. Obrazovanje tehničkog smjera, napredno znanje engleskog jezika u govoru i pismu i vozačka dozvola minimalni su uvjeti. Nudi se i napredovanje do voditeljske pozicije, stoga se prijavite najkasnije do 21.12. putem linka.

Netiks d.o.o. za telekomunikacije zapošljava na poziciji informatičar (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.1.2020. Posao obuhvaća pomoćne terenske poslove na kabliranju optičkih i bakrenih kabelskih mreža te pomoćne uredske poslove dopreme i otpreme robe. Poslodavac nudi rad u ugodnom okruženju, mogućnost napredovanja i usavršavanja u struci, edukacije i rad na stvarnim projektima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog smjera osnovno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i poželjno je iskustvo. Prijavite se ovdje.

Aluflexpack novi d.o.o.  traži C# .NET developera (m/ž) za rad u Zadru. Potrebno je obrazovanje informatičkog smjera, poznavanje poslovnih procesa u industrijskim granama te spremnost za razumijevanje poslovnog konteksta kod implementacije softverskih rješenja. Traži se minimalno jednogodišnje iskustvo i vozačka dozvola B kategorije uz spremnost na putovanja po Hrvatskoj i prema potrebi rada u pogonima. Rok prijave je 15.1.2020. Doznajte više i prijavite se klikom na link.

Manpower za klijenta traži savjetnika (m/ž) za komunikaciju s klijentima preko društvenih mreža. Mjesto rada je Rijeka. Posao obuhvaća odgovaranje na upite klijenata putem društvenih mreža. Uvjeti su znanje talijanskog jezika na B2/ C1 razini, informatička pismenost, razvijene komunikacijske vještine, elokventnost i strpljivost u komunikaciji, pedantnost i odgovornost te razvijene radne navike. Poslodavac nudi mogućnost daljnjeg usavršavanja talijanskog jezika, edukaciju poslovno komunikacijskih vještina, fleksibilno radno vrijeme na ugovor o radu, radovita i stimulativna mjesečna primanja te pokrivene putne troškove. Prijavite se najkasnije do 21.12. putem linka.

Agencija Workforce za klijente traži nove radne snage: senior software engineer for embedded systems (m/ž), automotive software architect (m/ž) i software engineer (m/ž) s mjesto rada u Zagrebu. Prijaviti se možete najkasnije do 19.12. Za poslove je potrebno minimalno petogodišnje iskustvo, odlično znanje engleskog jezika u govoru i pismu, spremnost na timski rad. Poželjno je i znanje njemačkog jezika. Provjerite uvjete željenog posla i ostvarite prijavu ovdje.

Sretno u pronalaženju posla. Vaš posao.hr.

Petak, 13.12.2019.