Otvoren novi krug prijava za Job speed dating događaj projekta Go Remote

Otvoren novi krug prijava za Job speed dating događaj projekta Go Remote

Svima nam je poznato kako se zbog koronavirusa i uvođenja mjera izolacije u većini država svijeta gotovo preko noći promijenio ustaljeni način poslovanja brojnih tvrtki. U onim slučajevima gdje je priroda posla i informatička infrastruktura to dopustila, poslodavci su reorganizirali poslovne procese i omogućili svojim zaposlenicima rad od kuće. Iako su brojne kompanije vratile svoje svoje zaposlenike u urede, rad od kuće popularniji je nego ikad.

Remote work ili rad na daljinu možemo definirati kao vrstu posla kod kojeg djelatnici imaju veću slobodu i fleksibilnost po pitanju mjesta i vremena obavljanja svojih poslovnih zaduženja. Kad govorimo o prednostima rada na daljinu one uključuju mogućnost zapošljavanja ugroženih društvenih skupina, neopterećenost radnim vremenom, veću produktivnost te ono što je poslodavcima možda najprivlačnije, znatno manje troškove za održavanje ureda.

Tražite li i Vi nove remote zaposlenike? Zabilježite u svoje kalnedare da će se 21.06.2023. u 10 sati održati novi krug Job speed dating događaja u organizaciji Lokalne razvojne agencije Pins.

Pridružite se Job Speed Dating događaju projekta Go remote na kojem ćemo povezati stručnjake s potencijalnim poslodavcima u opuštenom i prijateljskom okruženju putem inovativne platforme Gathertown. Iskoristite ovu jedinstvenu priliku da pronađete zaposlenike i unaprijedite svoju tvrtku i poslovanje.

Ovaj projekt omogućuje mladim nezaposlenim osobama da se osobno predstave potencijalnim poslodavcima kroz kombinaciju speed datinga i razgovora za posao u trajanju od 5 minuta.

Job speed dating događaj prvenstveno je namijenjen poslodavcima iz područja marketinga i IT-a, ali pružit ćemo priliku i ostalima koji su u potrazi za adekvatnim zaposlenicima.

Prijave su otvorene do 14.06.2023. a možete ih izvršiti na https://goremote.pins-skrad.hr/poster/pins-speed-date uz napomenu da je broj mjesta ograničen, a obavijest o tome hoćete li biti uključeni dobit ćete 15.06.2023.

Želimo svima puno sreće!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 05.06.2023. / goremote.pins-skrad.hr