Otvara se uskoro novi shopping centar u Istri, najavljuje se i otvaranje novih radnih mjesta

Foto: DepositPhotos

Otvara se uskoro novi shopping centar u Istri, najavljuje se i otvaranje novih radnih mjesta

Tvrtka Retail Park Hrvatska d.o.o. je prije više od godinu dana, točnije u rujnu 2021. godine, kupila zemljište u Labinu s ciljem da na toj lokaciji izgradi manji trgovački centar, koji će s postojećom trgovinom Spar činiti jednu zajedničku cjelinu. Trenutno je u tijeku postupak ishođenja građevinske dozvole pa se investitori nadaju da bi uskoro mogli započeti radovi na budućem trgovačkom centru Retail Park Labin, piše Glas Istre.

Investitor je tvrtka Retail Park Hrvatska d.o.o. uz podršku partnera, tvrtke Inceptum Sport d.o.o. i investicijskog fonda Maverick Wealth Management. Planiraju uložiti više od 5 milijuna eura u gradnju i opremanje nove shopping destinacije u Labinu.

“Budući trgovački centar prostirat će se na zemljištu od gotovo 10.000 četvornih metara. Unutar samog centra veličine oko 3.200 kvadrata smjestit će se nekoliko trgovačkih prostora razne namjene i sadržaja. Trenutno smo u razgovorima s potencijalnim najmoprimaca i vjerujemo da ćemo uskoro postići dogovore sa svim bitnim partnerima te ćemo o tome javnost naknadno informirati. Vjerujemo da će naš trgovački centar zadovoljiti potrebe kupaca u Labinu i široj okolici te će im omogućiti ostvarenje brze i ugodne kupovine bez gubitka dragocjenog vremena. Uz bogatu trgovačku ponudu, grad Labin može očekivati zapošljavanje dodatnih 50 djelatnika”, rekao je za Glas Istre predstavnik investitora Željko Lukač.

Ovu i ostale vijesti potražite na Poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 17.01.2023. / Poslovni dnevnik