Ogromna građevinska tvrtka ugasila je gradilišta u Austriji, ali ne i kod nas

Ogromna građevinska tvrtka ugasila je gradilišta u Austriji, ali ne i kod nas

Vodeće građevinske tvrtke u Austriji, prema pisanju tamošnjih medija, ugasile su zbog mjera zaštite od širenja koronavirusa sva gradilišta. Među ostalim, oko 1000 gradilišta u Austriji zatvorio je i Strabag, čija je hrvatska podružnica među najvećim građevinskim tvrtkama na našem tržištu.

Na upit novinara Jutarnjeg lista, hoće li Strabag zbog mjera zaštite od širenja koronavirusa zatvoriti svoja gradilišta i u Hrvatskoj, iz središnjice kompanije u Beču odgovoreno nam je da će Strabag u našoj zemlji nastaviti s radom gdje god je to moguće.

- Na nekim našim gradilištima radovi trenutno nisu mogući zbog kašnjenja isporuka materijala, odsustva zaposlenih ili kooperanata – naveli su nam u središnjici Strabaga uz dodatak da se situacija s koronavirusom stalno mijenja te da su uvjeti poslovanja u građevinarstvu usljed posljedica koronavirusa otežani.

Slične teme:


Izvor: novac.jutarnji.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 26.03.2020.