Održane besplatne radionice Excel za HR

Održane besplatne radionice Excel za HR

Portal posao.hr je u suradnji s Excel trenerom Lukom Kobeščakom organizirao čak dvije besplatne radionice Excel za HR!

Excel je vrlo moćan alat koji se koristi u mnogim industrijama i na mnogim radnim pozicijama, a što dokazuje izuzetno veliki odaziv. Više od 100 sudionika radionice, ocijenili su radionicu iznimno korisnom i primjenjivom u svakodnevnom radu. Uz mnoštvo 'aha' trenutaka na radionici, neki od anonimnih dojmova su:

„Odlična organizacija, vrlo simpatičan i duhovit predavač, super primjeri, hvala na edukaciji.“
„Super je bio predavač i asistent, stvarno su se maksimalno potrudili da svi sve razumiju.“
„Super organizirano, praktično i korisno. Svakako za preporuku kolegama“
„Hvala na edukaciji, sve pohvale za Luku i posao.hr!“

Stručni je predavač Luka podijelio znanje koje može olakšati i ubrzati poslovne procese, uglavnom vezane uz baze podataka. Neki od dijelova sadržaja same radionice bili su razdvajanje teksta po različitim kriterijima, izračun godina s obzirom na datum, brzo kretanje kroz dokument, prenošenje oblikovanja na više kriterija, izrada izvještaja kroz pivot tablicu, funkcija xlookup i paralela s vlookup-om te automatizacija određenih procesa.
Predavanje je bilo interaktivno, a polaznici su postavljali mnogo pitanja i pokazali svoj interes za temu.

Excel radionica Luke Kobeščaka

Iako su ovi događaji bili edukativne prirode, sudionici su u pauzama imali prilike i za upoznavanje i postavljanje dodatnih pitanja na temu rada u Excelu.

S obzirom na izuzetno velik interes za ovu temu, posao.hr će u suradnji s Lukom Kobeščakom organizirati još radionica u skoroj budućnosti.

Sve obavijesti o budućim događanjima će biti objavljene na portalu posao.hr u rubrici Vijesti pod kategorijom Zanimljivosti i na LinkedIn profilu.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 13.07.2023.