Odlučili povećati primanja svim zaposlenicima: Minimalna neto plaća bit će 7.000 kuna

Odlučili povećati primanja svim zaposlenicima: Minimalna neto plaća bit će 7.000 kuna

‘Želimo mladima omogućiti dobre uvjete u Hrvatskoj’.

Arbona, digitalna agencija odlučila je povećati neto primanja svim zaposlenicima. Rasle su plaće na svim, a ne samo na početnim pozicijama. Minimalna početna neto plaća bit će 7.000 kuna za sve zaposlenike, bili oni početnici ili s iskustvom. Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život.

Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od 5 godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na određene trenutne izazove, rekao je Dario Horvat iz Arbone. Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, poklon za rođendane, poticanja sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje u svakom pogledu. U stručnom okruženju, mladoj ekipi i dobroj atmosferi te atraktivnim domaćim i inozemnim projektima, zaposlenici se mogu svakodnevno stručno razvijati i usavršavati.

Arbonina najveća vrijednost su zaposlenici i partneri. Sretni zaposlenici puno bolje ostvaruju osobne ciljeve i ciljeve tvrtke. Želja nam je partnerima omogućiti kontinuirano kvalitetnu uslugu, a to možemo dati samo uz stručne i zadovoljne zaposlenike, rekao je Sandro Lazarić iz Arbone i dodao kako kontinuirano rade na edukaciji mladih.


Cijeli članak dostupan na: poslovni.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Četvrtak, 27.02.2020.