Nudi vam se 10 poslovnih prilika s Oglasnika

Nudi vam se 10 poslovnih prilika s Oglasnika

Donosimo Oglasnikov tjedni pregled poslova, za prijavu u kratkom vremenskom roku. Sretno svima!

Nudimo vam rad u hrvatskom restoranu u Njemačkoj. Potrebni su kuharica s iskustvom (prednost a la` carte) i pomoćni kuhar. Poznavanje hrvatske i njemačke kuhinje prioriteti su za dobivanje ovog posla. Stan i hrana su osigurani, a plaću možete dogovoriti s poslodavcem. Kako se možete prijaviti i započeti svoj rad u inozemstvu? Provjerite na linku.

Potreban je vozač B, C + E kategorije (m/ž) u domaćem transportu. Stalan radni odnos, dobri uvjeti, sve vas to očekuje na ovom poslu. Iznos plaće dogovarate s poslodavcem, a sve detalje oko prijave možete provjeriti u oglasu.

Martina tours d.o.o., od davne 1970. organizira brodske izlete te je na tržištu jedna od najstarijih privatnih tvrtki, koja se od 2008.  specijalizirala i u organizaciji brodskih party-ja. Trenutno proširuje svoj tim i zapošljava na 8 zanimljivih pozicija. Zapovjednik putničkog broda (m/ž), kormilar (m/ž), brodski strojar (m/ž), booker za prodaju jednodnevnih brodskih izleta (m/ž), samo su dio ponuđenih radnih mjesta za koje se možete prijaviti. Provjerite ih sve na linku. Mjesto rada je Zadar.

Dom za starije u Remetama u potrazi je za njegovateljicom (m/ž). Prijavu možete izvršiti osobno ili telefonskim putem. Za sve dodatne informacije kliknite na oglas, a ukoliko ste zainteresirani prijavu napravite do 06.07.

GIP d.o.o. traži montere (m/ž) centralnog grijanja i klimatizacijskih uređaja, plinoinstalatere (m/ž) s radnim iskustvom u trajanju od dvije godine. Posao se obavlja u Zagrebu, a od odabranog kandidata očekuje se srednja strukovna škola, uz odgovarajuće radno iskustvo. Prijave se zaprimaju do 05.06., pa provjerite sve detalje na linku.  

„Pavel“ , frizerski salon za muškarce, traži samostalnu frizerku (m/ž) za rad u ugodnoj radnoj atmosferi. Očekuje vas ugovor posao na neodređeno vrijeme, uz sigurna i odlična primanja. Do 06.03. možete izvršiti prijavu, pa ne oklijevajte. Sretno.

Sandwich bar u Zagrebu traži djelatnika (m/ž) s iskustvom. Uvjeti su dobri , pa ukoliko tražite posao u ugostiteljstvu, evo jedne odlične prilike koju ne trebate propustiti. Kliknite na oglas za više informacija.

Poljoapoteka iz Zagreba trenutno traži djelatnicu (m/ž) za rad u smjenama (ujutro i popodne). Poslodavac vam osigurava odlične uvjete, uz isplatu božićnice, uskrsnice i regresa. Ako se poželite prijaviti, to možete napraviti telefonskim putem. Kontakt je u oglasu.

Metali i Staklo d.o.o., moderna projektna tvrtka za izvedbu aluminijskih i staklenih konstrukcija, traži više djelatnika za rad u alu-stolariji/aluminijaša (m/ž). Većinu vremena rad ćete obavljati u dobro opremljenoj radionici u Zagrebu, a povremeno ćete raditi i na terenu. Od vas se očekuje osnovno poznavanje rada na ručnim alatima te odgovoran odnos prema radu. Nudi vam se sigurna plaća, korektna radna atmosfera, uz razne mogućnosti za usavršavanje u struci. Provjerite kontakt telefon u oglasu i prijavite se do 19.06.

Trgovina mješovite robe u Španskom dodatno proširuje svoj tim i zapošljava  prodavača/prodavačicu.  Ukoliko vam ovaj dio grada Zagreba odgovara, što zbog blizine i praktičnosti, tako i zbog krajolika, provjerite kontakt u oglasu, nazovite i prijavite se.

Ukoliko među ponuđenim poslovima niste pronašli onaj 'po svojoj mjeri', provjerite kompletnu poslovnu ponudu u kategoriji 'Posao i partnerstva' i pronađite posao koji tražite. Sretno u tom naumu.

Oglasnik.hr

Srijeda, 22.05.2019.