Nude neto plaću od 40.000 do 60.000 kn! Provjerite tko zapošljava

Nude neto plaću od 40.000 do 60.000 kn! Provjerite tko zapošljava

Prijave se zaprimaju do 30.06.

European Patent Office objavio je oglas u kojem zapošljava na poziciji: Engineer / Scientist - European Patent Examiner (m/ž) u Nizozemskoj (Haag) i Njemačkoj (Munich).

Traže se inženjeri i znanstvenici s magisterijem iz inženjerstva, fizike, kemije ili prirodnih znanosti, koji će raditi kao europski ispitivači patenata u različitim područjima, poput informatike i zdravstva, medicinske tehnologije, građevinarstva i termodinamike, te brojnim drugim područjima. Odabranog kandidata očekuje provođenje patentnog ispitivanja, od istraživanja do rješavanje složenih tehničkih i pravnih problema u procesu.

Vizija i misija Ureda za patente za Europu je da podrži inovacije, konkurentnost i gospodarski rast u Europi, kroz predanost i davanje visokokvalitetnih usluga, koje se pružaju u skladu s Europskom patentnom konvencijom.

Mjesečna primanja koja vas očekuju na ovoj poziciji iznose od 40.000 kn do 60.000 kn! Provjerite uvjete prijave na linku i na vrijeme aplicirajte.

Ukoliko vas zanimaju ostale zanimljive pozicije, poput referenta prodaje (m/ž), stručnjaka za vođenje projekata u području visokog obrazovanja(m/ž), poslovođe (m/ž), potražite ih na portalu posao.hr i pravovremeno izvršite prijavu.

Sretno!

Četvrtak, 06.06.2019.