Novi poslovi u IT-u u Hrvatskoj i inozemstvu - prijavite se!

Novi poslovi u IT-u u Hrvatskoj i inozemstvu - prijavite se!

Ukoliko tražite nove poslove u IT-u, pogledajte kakvu vam ponudu donosi portal posao.hr. Želite li raditi kao android developer (m/ž), viši IT stručnjak za razvoj aplikacija (m/ž) ili kao inženjer za tehničku podršku (m/ž), pogledajte ovu ponudu poslova

Netvision u potrazi je za sistem inženjerom mrežnih rješenja (m/ž) i sistem inženjerom za nadzor IT sustava (m/ž) u Zagrebu. Prijave su otvorene najkasnije do 9.1.2020. Poslodavac nudi rad na složenim mrežnim rješenjima i uređajima/ rješenjima za nadzor i upravljanje IT sustavima, kontinuirano učenje i usavršavanje kroz stjecanje certifikata, otvorenu i prijateljsku radnu okolinu u koju su i ljubimci dobrodošli, mogućnost napredovanja, fleksibilan sustav plaća. Za poslove je potrebno poznavanje mrežnih tehnologija i protokola, minimalno viša stručna sprema tehničkog smjera, komunikativnost, samostalnost i preciznost u radu, kooperativnost, motiviranost i spremnost na kontinuirano učenje i usavršavanje, poznavanje engleskog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Aplicirajte.

Klising d.o.o. zapošljava na pozicijama tehnički specijalist za informacijsko – sigurnosne sustave (m/ž) i voditelj projekata za informacijsko – sigurnosne sustave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Rok prijave je 31.12. Poslodavac nudi posebne pogodnosti: službeni mobitel i laptop, stimulativnu plaću i bonuse, mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja, rad s različitim računalnim tehnologijama i rad u ugodnom timskom okruženju. Za poslove se traži relevantno radno iskustvo. Potrebne su i osobine odgovornosti, pouzdanosti, organiziranosti u radu, sposobnost prilagođavanja timskom radu, sklonost samostalnom rješavanju problematike, sposobnost određivanja prioriteta zadataka, točnost i preciznost. Provjerite uvjete poslova i aplicirajte na željeni posao putem linka.

Johnson Controls u potrazi je za Senior IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž) i IT Security Analyst – Risk Reporting (m/ž). Mjesto rada je Bratislava, Slovačka. Prijaviti se možete najkasnije do 15.1.2020. Potrebno je minimalno dvije do šest godina relevantnog radnog iskustva. Početna plaća je 1.500 eura. Aplicirajte.

Meritum soft d.o.o. traži junior android developera (m/ž) za rad u Varaždinu. Prijave su otvorene do 10.1.2020. Glavni je zadatak razvoj aplikativnih rješenja u izazovnim projektima sportske industrije, koji su bazirani na android upravljačkom sustavu. Poslodavac nudi mogućnost osobnog i profesionalnog razvoja te napretka, dobru radnu atmosferu i rad u zabavnom timu, izazovan, dinamičan i zahtjevan posao, rad na raznovrsnim i zanimljivim projektima, stalni radni odnos i stimulativna primanja. Prednost donosi visoka ili viša stručna sprema, jedna ili više godina radnog iskustva na sličnim projektima, poznavanje android upravljačkog sustava, jedna ili više godina iskustva s android SDK i Java. Aplicirajte.

HT-Eurep d.o.o. u potrazi je za inženjerom za tehničku podršku/ Field Application Engineer (m/ž) za Zagreb i Europu. Rok prijave je 26.12. Potrebna znanja i kvalifikacije su inženjer elektrotehnike ili slično, znanje programskog jezika C, znanje osnova ARM arhitekture, znanje engleskog jezika. Posao obuhvaća tehničku podršku KEIL ARM strankama, održavanje edukacija, sudjelovanje u prodajnom procesu. Prijavite se putem linka.

Inter Soft Technologies d.o.o. traži android developera (m/ž). Mjesto rada je Pula, a rok prije 4.1.2020. Glavni zadaci su razvoj, dizajn i nadogradnja nativnih aplikacija za android, testiranje i optimizacija  i ostalo. Nudi se bonus za uspješnu realizaciju projekata. Poželjno je znanje Photoshopa ili Ilustratora zbog kreiranja dizajna aplikacija i modula. Potrebno je napredno poznavanje engleskog jezika. Prijavite se ovdje.

Digitalni klik d.o.o.  u potrazi je za: software QA engineer (m/ž) i mid/senior .NET developer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi rad u modernoj i novoj okolini s najmodernijim platformama i alatima, profesionalni i osobni razvoj, sudjelovanje u razvoju produkata vodeće njemačke kompanije i još mnogo toga. Provjerite detalje posla za koji se prijavljujete i ostvarite vašu prijavu ovdje.

Netiks d.o.o. za telekomunikacije zapošljava na poziciji informatičar (m/ž) za rad u Zagrebu. Prijave su otvorene do 1.1.2020. Posao obuhvaća pomoćne terenske poslove na kabliranju optičkih i bakrenih kabelskih mreža te pomoćne uredske poslove dopreme i otpreme robe. Poslodavac nudi rad u ugodnom okruženju, mogućnost napredovanja i usavršavanja u struci, edukacije i rad na stvarnim projektima. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema tehničkog ili ekonomskog smjera osnovno znanje engleskog jezika, vozačka dozvola B kategorije i poželjno je iskustvo. Prijavite se ovdje.

Pliva zapošljava višeg IT stručnjaka za razvoj aplikacija (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Traži se osoba visokog ili višeg stručnog smjera tehničkog usmjerenja sa iskustvom u razvoju softverskih rješenja. Poželjno je iskustvo u Salasforce administraciji i obvezno tečno znanje engleskog jezika. Glavni zadaci su analiza poslovnog zahtjeva, dizajn i razvoj tehničkih rješenja, održavanje i unapređenje korporativnih web stranica, rješavanje poteškoća korisnika aplikacija i ostalo. Aplicirati možete najkasnije do 26.12. Prijavite se.

Dekra zapošljavanje d.o.o. za potrebe klijenta traži osobu na poziciju IT Manager (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebna je visoka edukacija u informatičkim tehnologijama, iskustvo u vođenju IT tima, aktivno znanje engleskog jezika, a znanje njemačkog je prednost. Prijaviti se možete najkasnije do 1.1.2020. Pogledajte detalje i aplicirajte.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

Vaš posao.hr. 

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 20.12.2019.