Novi poslovi čekaju na vas! Valamar Riviera, McDonald's, Hedera Estate i mnogi drugi zapošljavaju u turizmu i ugostiteljstvu

Novi poslovi čekaju na vas! Valamar Riviera, McDonald's, Hedera Estate i mnogi drugi zapošljavaju u turizmu i ugostiteljstvu

Pripremili smo vam TOP 10 iz poslova turizma i ugostiteljstva i ovaj tjedan! Traži se konobarsko osoblje, kuhari/ce, recepcionari/ke

Stanić d.o.o. zapošljava pomoćnog kuhara (m/ž) u mjestu Kerestinec. Očekuju srednjoškolsko obrazovanje, pedantnost, odgovornost i motivaciju u radu i spremnost na timski rad. Prednost donosi radno iskustvo od minimalno godinu dana na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, stimulativna primanja i topli obrok. Aplicirajte najkasnije do 6.1. putem linka.

Tifon traži gastro prodavača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete najkasnije do 8.1. Glavni zadaci su prodaja naftnih derivata i ostale robe iz asortimana prodajnog mjesta i slično. Od kandidata se očekuje najmanje srednjoškolsko obrazovanje, komunikacijske vještine, pozitivan stav, proaktivnost, inovativnost, sklonost timskom radu i orijentiranost na kupca. Iskustvo na istim ili sličnim poslovima je prednost. Prijavite se.

Hedera Estate zapošljava u Dubrovniku: recepcionar (m/ž), rezervacijski agent (m/ž) i sobar (m/ž). Rok prijave je 15.1. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi početnu neto plaću od 5.000 kuna, naknadu za topli obrok, smještaj, 500 kuna stimulacije i mogućnost dodatne zarade od 2.000 kuna.  Aplicirajte.

Tvornica kulture zapošljava u Zagrebu: glavni kuhar (m/ž), pomoćni kuhar (m/ž), konobar (m/ž), student za rad u ugostiteljstvu (m/ž). Prijave su otvorene do 12.1. Potražite uvjete posla i prijavite se na linku.

Castellum Čakovec zapošljava na pozicijama kuhara (m/ž) i konobara (m/ž) u Čakovcu. Prijavite se najkasnije do 8.1. Poslodavac očekuje radno iskustvo, odgovornost, marljivost, urednost i spremnost na timski rad. Nudi se stalni radni odnos, redovita i stimulativna primanja te prijateljska radna atmosfera i kvalitetni uvjeti rada. Prijavite se.

Zamax Plin d.o.o. u potrazi je za konobarem (m/ž). Mjesto rada je Greda. Rok prijave je 31.1. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja, bonuse, plaću od 5.200 neto. Očekuju se brzina, ljubaznost, komunikativnost, odgovornost i spremnost na timski rad. Potrebno je minimalno jednogodišnje iskustvo. Prijavite se ovdje.

J.&G.Đ. d.o.o. zapošljava konobara (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijaviti se možete najkasnije do 1.2. Potrebno je odlično znanje engleskog jezika i iskustvo u ugostiteljstvu. Prijavite se.

Valamar Riviera najveća je turistička kompanija u Hrvatskoj s ljetovalištima od Istre do Dubrovnika. Lokacije rada su Poreč, Rabac, otok Krk, otok Rab, Dubrovnik i Makarska.Traže više izvršitelja za pozicije: suradnik za odnose s gostima (m/ž), konobar (m/ž), londiner (m/ž), kuhar (m/ž), spremač (m/ž), sobar (m/ž), Prijavite se na željeni posao i pogledajte ostalu ponudu poslova ovog poslodavca ovdje.

DARIA-Bameks j.d.o.o. za proizvodnju, trgovinu i usluge zapošljava konobara (m/ž) u centru Zagreba. Prijavite se najkasnije do 6.1. Očekuje se srednja ugostiteljska škola, poštenje, pouzdanost, komunikacijske vještine, odgovornost, motivacija i želja za učenjem. Radno iskustvo nije uvjet. Prijavite se.

McDonald's u potrazi je za novim radnim snagama: radnik u restoranu (m/ž) u Zagrebu, radnik u restoranu (m/ž) u Rijeci, radnik u McCafe-u (m/ž). Poslodavac nudi božićnicu i regres, isplata dara djetetu, stabilno radno mjesto, rad na puno ili nepuno radno vrijeme, edukacije, tematski partyji i ostalo. Aplicirajte na željeni posao putem linka. Sretno kandidatima!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 03.01.2020.