Nijemci objavili kartu gdje je najsigurnije putovati: Hrvatska se zeleni

Nijemci objavili kartu gdje je najsigurnije putovati: Hrvatska se zeleni

Kažu i kako je gotovo cijela Španjolska označena rizičnim područjem

U opisu Hrvatske RTL.de piše kako Hrvatska dopušta ulazak svim građanima država članica EU. No, nakon ulaska u zemlju potrebno je ostaviti podatke o kontaktima, javlja Fenix. Također RTL donosi i kartu s detaljnim prikazom o riziku i sigurnosti zemalja, a koju je objavio njemački Savezni ured za vanjske poslove. Hrvatska je i dalje označena zelenom bojom, odnosno spada u sigurne zemlje za putovanja na godišnji odmor.

– Kako bi se izbjegla duga čekanja prilikom prelaska granice, hrvatsko Ministarstvo unutarnjih poslova preporučuje da unaprijed ispunite odgovarajući obrazac putem interneta. Ne postoji obveza karantene, kao ni na test za koronavirus – pišu nadalje.

Kažu i kako je gotovo cijela Španjolska označena rizičnim područjem. Njemačko savezno Ministarstvo vanjskih poslova početkom kolovoza povuklo je upozorenja za neke turske pokrajine.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 19.08.2020. / www.vecernji.hr