Nexe grupa donira milijun kuna vrijedan građevinski materijal

Foto: Nexe Grupa

Nexe grupa donira milijun kuna vrijedan građevinski materijal

Nexe Grupa, regionalni proizvođač građevinskog materijala, donirat će građevinski materijal u vrijednosti milijun kuna za obnovu potresom oštećenih područja Sisačko-moslavačke županije

Smatrajući svojom obvezom pomagati zajednici u kojoj djeluje, predsjednik uprave Nexe grupe Ivan Ergović pismom se obratio Vladi Republike Hrvatske kako bi donacija bila upućena tamo gdje je pomoć najpotrebnija.

„Suosjećajući s ljudima koji su izgubili domove, ovim putem izražavamo našu spremnost da se u projekt obnove uključimo donacijom građevinskog materijala u vrijednosti milijun kuna. Kako bi donacija došla do najugroženijih obitelji, zatražili smo podršku Vlade RH u njenoj realizaciji. Vjerujemo da ćemo na taj način najbrže doći do najpotrebitijih obitelji u ovoj teškoj i izazovnoj situaciji“, izjavio je predsjednik uprave Nexe Grupe, Ivan Ergović.

Nexe Grupa ponudila je i suradnju u projektu obnove, čemu je preduvjet pružanje nužne tehničke podrške od strane resornog Ministarstva.

Članak je u skraćenom izdanju prenesen s portala novac.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 04.01.2021. / novac.jutarnji.hr