Nevjerojatna Lisa Carmen Wang stiže u Rijeku na drugo izdanje Women's Weekenda

Nevjerojatna Lisa Carmen Wang stiže u Rijeku na drugo izdanje Women's Weekenda
Lisa Carmen Wang, nevjerojatna poduzetnica i autorica knjige Poslovna biblija Opako Sposobne, prvi put stiže u Hrvatsku i bit će gošća na Women's Weekendu, konferenciji posvećenoj osnaživanju žena, koja će se održati od 7. do 10. ožujka u Rijeci. Ova autorica bestselera podijelit će svoju životnu priču, ispričanu potpunom iskrenošću koja osvaja srca, te će sudionicima Women's Weekenda iz prve ruke ispričati ključne životne lekcije. Okupljene će sigurno potaknuti da razmisle o vlastitim životima, o potrebi za osobnim rastom i hrabrošću da slijede svoje strasti. Utjecaj Lise Carmen Wang prepoznat je na globalnoj razini priznanjem Forbesa kao jedne od 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina i pozicijom među 100 najmoćnijih žena prema Entrepreneuru.
 
Nevjerojatna Lisa Carmen Wang stiže u Rijeku na drugo izdanje Women's Weekenda

Tko je Lisa Carmen Wang?

U srcu Amerike, rođena i odgojena s korijenima kineskog podrijetla, Lisa Carmen Wang nije samo žena čije ime krasi korice bestselera Poslovna biblija Opako Sposobne. Ona je prava, inspirativna priča o samopronalaženju, hrabrosti i transformaciji koja nadahnjuje žene diljem svijeta. U svojoj knjizi, kroz vlastitu životnu priču, ispričanu s iskrenošću i snagom, Lisa poziva sve da duboko promisle o svojim strahovima koji ih blokiraju, ali, najvažnije, o oslobađanju vlastite autentičnosti.

Djetinjstvo Lise Carmen Wang bilo je obilježeno sportskim usponima. Kroz gimnastičke dvorane, postala je četverostruka prvakinja SAD-a i stekla članstvo u Kući slavnih. Unatoč tome, nije bila zadovoljna samo sportskim uspjehom. Diplomiravši na Yaleu, odlučila je kročiti u svijet financija, gdje je pronašla svoje mjesto kao analitičarka u investicijskom fondu. Ipak, ni to joj nije bilo dovoljno. Lisa je žudjela za izazovima, za osvajanjem novih visina.

Svojim koracima prema poduzetništvu i ulagačkom svijetu rizičnog kapitala, Lisa je otvorila vrata nevjerojatnom putu samospoznaje. Njezina knjiga postala je ogledalo njezinog vlastitog puta - od "dobre djevojke" do nepopustljive Opako Sposobne žene. Nakon što je prošla tu transformaciju, odlučila je svoju priču podijeliti sa cijelim svijetom i tako pomoći svim ženama koje žele preuzeti kontrolu nad svojim životom i ostvariti svoj puni potencijal. Njezinu knjigu Poslovna biblija Opako Sposobne na hrvatski je preveo i objavio Profil.

Carstvo Opako Sposobnih

No, Lisa Carmen Wang nije stala samo na riječima. Uz izgradnju karijere, stvorila je Carstvo Opako Sposobnih (Bad Bitch Empire), platformu koja okuplja žene diljem svijeta. Riječ je o zajednici koja potiče žene da stvaraju vrijednosti i bogatstvo, uzimajući svoju sudbinu u vlastite ruke. Njezin utjecaj prepoznat je na globalnoj razini - priznanjem Forbesa kao jedne od 30 najutjecajnijih osoba mlađih od 30 godina i pozicijom među 100 najmoćnijih žena premaEntrepreneuru.

Priča Lise Carmen Wang je prije svega inspirativna i tu će inspiraciju prenijeti na sve koji stižu u Rijeku na drugo izdanje Women's Weekenda. U prostoru Muzeja moderne i suvremene umjetnosti i Art kvarta u Rijeci, gdje će se održati Women's Weekend, sudionici će imati priliku osobno upoznati Lisu Carmen Wang, postavljati joj pitanja i tako se povezati s jednom od najutjecajnijih mladih žena današnjice. Lisina prisutnost na Women's Weekendu dodatno potvrđuje njezinu posvećenost osnaživanju žena i poticanju svake pojedine osobe da kroči hrabro prema vlastitim snovima.

Rezervirajte datume od 7. do 10. ožujka, i na vrijeme osigurajte ulaznice na službenim stranicama festivala, jer Women's Weekend u Rijeci postaje epicentar inspiracije, osobnog rasta i zajedništva. Dođite, pridružite se i dopustite da vas Lisa Carmen Wang inspirira na dizanje iznad vlastitih očekivanja.

Četvrtak, 01.02.2024. / womensweekend.eu