Naša poznata tvrtka Pučkoj kuhinji opet donirala 240.000 kuna

Naša poznata tvrtka Pučkoj kuhinji opet donirala 240.000 kuna

Pevex je u Gradskoj vijećnici Grada Vukovara potpisao ugovor o donaciji vukovarskoj Pučkoj kuhinji u vrijednosti od 240.000 kuna.

To je već peta godina otkako je počela suradnja vukovarske Pučke kuhinje i Pevexa, koji mjesečno potpomaže kuhinju s 20.000 kuna što bi značilo da bi do kraja 2021. ukupan iznos donacije dosad iznosio gotovo 1,2 milijuna kuna.

“Pomaganje gradu heroju i njegovim građanima trebala bi biti obaveza svih. Prošle godine smo upravo u Vukovaru otvorili novi, najsuvremeniji prodajni centar te zaposlili 50 novih djelatnika.

No, imamo dužnost pomoći i onima koji nisu u mogućnosti raditi. Osnovna ljudska potreba je topli obrok i pozivamo sve u Hrvatskoj da zajedničkim snagama osiguramo da ne bude gladnih nigdje u Hrvatskoj.“, izjavio je Jurica Lovrinčević, predsjednik Uprave Pevexa.

“Zahvalni smo što Pevex već tradicionalno, petu godinu za redom podržava naš rad i omogućuje kvalitetno funkcioniranje Pučke kuhinje. Pevex je dugogodišnji partner Grada Vukovara na nizu projekata.“, rekao je Ivan Penava, gradonačelnik.

Osim što tradicionalno pomaže rad vukovarske Pučke kuhinje, Pevex se trudi podizati nivo društvene odgovornosti kompanije pomažući potrebite brojnim donacijama, kao i financiranjem sportaša i udruga. Kao što je maratonska plivačica Dina Levačić, Hrvatski paraolimpijski odbor, Hrvatski boksački savez i drugi.

Izvor: danica.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Utorak, 15.12.2020. / danica.hr