Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj zatvara hotele u Istri i Dubrovniku

FOTO: Valamar

Najveća turistička kompanija u Hrvatskoj zatvara hotele u Istri i Dubrovniku

Iz porečke hotelske kuće Valamar objavili su upravo da će, nakon preporuka nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te je ograničeno korištenje javnih prostora, Valamar privremeno zatvoriti hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu.

„Nakon što je krizni stožer jučer pojačao mjere opreza na granici za državljane Njemačke, Austrije i drugih zemalja, također smo odlučili da ćemo zatvoriti hotele Lacroma i Argosy u Dubrovniku“, objavili su.

Naglašavaju kako u Valamar hotelima nema sumnje niti pojave bolesti COVID-19, „ali gostima u ovoj situaciji nismo u mogućnosti pružiti željenu razinu sigurnosti, kvalitete usluge i doživljaja destinacije“.

S obzirom na zatvaranje škola i vrtića odlučili su, kažu, izaći u susret prvenstveno roditeljima te će zaposlenici Valamara biti na kolektivnom godišnjem odmoru do kraja ožujka.


Cijeli članak dostupan na: novac.jutarnji.hr

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Petak, 13.03.2020.