Nagrada za Uzora godine za raznolikost na razini Srednje Europe otišla u ruke Tanje Džido

Nagrada za Uzora godine za raznolikost  na razini Srednje Europe otišla u ruke Tanje Džido

U konkurenciji od 18 zemalja i preko 50 finalista u kategoriji, Tanja je odnijela pobjedu na finalu u Bratislavi.

Deseto izdanje Central European Startup Awards (CESA), okupilo je prošli tjedan u Bratislavi vodeća imena startup scene CEE regije. U konkurenciji od 18 zemalja regije i preko 50 finalista u kategoriji, nagrada za Uzora godine za raznolikost (Diversity Role Model of The Year) otišla je u ruke Tanje Džido, savjetnice za osobni brending i autorice programa #Mission1000 za povećanje vidljivosti žena u poslovnom svijetu.

Nagrada Uzor godine (Diversity Role Model of the Year) dodjeljuje se osobi koja je poznata po izvanrednim postignućima i doprinosu misiji osnaživanja žena i/ili članova podzastupljenih skupina da postanu osnivači, investitori i lideri u lokalnom ili međunarodnom startup i inovacijskom ekosustavu, stoji na službenoj web stranici organizatora.

Nedovoljna vidljivost žena i nedostatak ženskih uzora u poslovnom svijetu, teme su koje su potaknule Tanju na stvaranje hibridnog programa #Mission1000 koji kroz znanja i vještine iz područja osobnog brendinga, umrežavanja i LinkedIna teži povećati vidljivost 1000 žena u Hrvatskoj. Za Dan žena 2023. Tanja je lansirala program koji je tijekom 9 tjedana osnažio polaznice programa te mnogima osigurao konkretne i mjerljive rezultate, poput promaknuća, novih radnih mjesta, upravljačkih pozicija i drastičnih povećanja plaće.

„Nakon 7 godina rada u području osnaživanja žena i brojnih organiziranih događanja koja su okupila preko 2000 ljudi, odlučila sam s ovim programom ići korak dalje i dublje kako bi osim inspiracije, žene dobile i konkretne alate koji će im pomoći doći do prilika koje zaslužuju u poslovnom svijetu. Drago mi je da je program urodio plodom za sudionice te da je dobio priznanje na međunarodnoj razini.“ – ističe dobitnica nagrade, Tanja Džido.

Iako je bilo još 17 finalista iz Hrvatske nominiranih u različitim kategorijama, Tanja je jedina iz Hrvatske osvojila nagradu u Bratislavi. Osim nagrade, Tanja je pobjedom dobila priliku nastaviti natjecanje na globalnoj razini s pobjednicima iz drugih regija na događanju Global Startup Awards.

Popis svih regionalnih dobitnika, kao i više informacija može se pronaći na službenoj web stranici organizatora.

O dobitnici nagrade:

Tanja Džido, MBA, savjetnica je za osobni brending i LinkedIn marketing, s preko 15 godina iskustva u komunikacijskoj industriji, gdje je radila na kampanjama vodećih domaćih i međunarodnih brendova. Prva je LinkedIn trenerica u Hrvatskoj i vodeća savjetnica za osobni brending, a u 7 godina poduzetništva radila je za više od 150 individualnih klijenata i 50 tvrtki dok je njene edukacije prošlo više od 2000 ljudi. 2019. dobila je međunarodno priznanje Female Role Model of The Year na Central European StartUp Awards kao i prestižnu stipendiju Američke vlade za mlade poduzetnike u okviru koje je provela jesen 2019. u Chicagu i Washingtonu. Aktivni je promotor LinkedIn platforme za umrežavanje gdje ima preko 20 tisuća vrijednih kontakata, a globalno se nalazi među 1% najaktivnijih korisnika u industriji.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Ponedjeljak, 05.02.2024. / tanjadzido.com