Mobbing na radnome mjestu - Radnopravni aspekti

Mobbing na radnome mjestu - Radnopravni aspekti

Radionica će se održati na Filozofskome fakultetu u Rijeci
u četvrtak 1. prosinca 2022. od 13:00 do 14:30 sati
u prostoriji F 141 na 1. katu

Mobbing je pojava koja uzrokuje organizacijske i društvene probleme, s brojnim negativnim posljedicama za tvrtke i društvo u cjelini, a posebno za njegove žrtve. U okviru radionice objasnit će se pojam mobbinga i uznemiravanja na radnome mjestu te dati njihova usporedba kroz analizu hrvatskog pravnog okvira, s posebnim naglaskom na zaštitu žrtava mobbinga i prikaz relevantne sudske prakse.

Ishodi učenja:
1. Opisati i razlikovati mobbing i uznemiravanje na radnome mjestu.
2. Opisati tijek pravne zaštite žrtava mobbinga i uznemiravanja na radnome mjestu.

Predavačica:
prof. dr. sc. Sandra Laleta, Pravni fakultet Sveučilišta u Rijeci

Sve zainteresirane molimo da svoje sudjelovanje potvrde mailom na [email protected], najkasnije do ponedjeljka 28. studenoga 2022.

Na dan održavanja radionice rampa garaže Fakulteta će biti podignuta od 12:30 do 13:00 sati tako da ondje slobodno možete parkirati svoja vozila.

Radionica se održava u okviru projekta Povijest, Povijest umjetnosti, Talijanistika, Germanistika – razvoj, unapređenje i provedba stručne prakse (PerPeTuUm aGile), financiranog bespovratnim sredstvima u sklopu natječaja Europskih socijalnih fondova (ESF) te Operativnog programa „Učinkoviti ljudski potencijali 2014 – 2020“.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 16.11.2022.