Mjesečna neto plaća 7.000 kuna – potrebna srednja stručna sprema

Mjesečna neto plaća 7.000 kuna – potrebna srednja stručna sprema

Traži se asistent u prodaji luksuznih proizvoda (m/ž) u Zagrebu – početna mjesečna neto plaća iznosi 7.000 kuna. Ukoliko imate srednju stručnu spremu i govorite engleski jezik, prijavite se

Agencija Helena Vehovec s.p. traži asistenta u prodaji luksuznih proizvoda (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Očekuje se minimalno završena srednja škola, a viša ili visoka stručna sprema može biti prednost. Uvjet je poznavanje engleskog jezika na minimalno B1/ B2 razini. Traži se komunikativna i uljudna osoba, odgovorna i lojalna. Potrebno je paziti na vlastitu prezentaciju i izgled, paziti na izgovor. Iskustvo u prodaji istih ili sličnih luksuznih proizvoda dodatna je prednost.

Poslodavac nudi početnu neto mjesečnu plaću 7.000 kuna i ugovor na neodređeno. Također, osigurava organizirane edukacije o brandovima i prodaji. Rok prijave je 12.11. Svi zainteresirani kandidati i kandidatkinje, prijavite se.

Zanimaju li vas poslovi u prodaji, svakako provjerite i ove pozicije: prodajni predstavnik (m/ž) u Zagrebu, prodavač (m/ž) u Puli ili predstavnik za prodaju bazena (m/ž) za područje cijele Hrvatske.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

Sretno kandidatima!

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Srijeda, 14.10.2020.