Ministar Beroš 'tvitao', građani oduševljeni: Vilija za premijera!

Ministar Beroš 'tvitao', građani oduševljeni: Vilija za premijera!

Ministre svaka vam čast, vi ste svjetla točka ove tamne situacije. Vi ste čovjek kojem se vjeruje. Želim vam svako dobro; Super Vili, hvala vama i svima u stožeru!, jedan je od komentara na Twitteru.

Ministar zdravstva Vili Beroš istaknuo se kao čelni čovjek borbe protiv epidemije korona virusa u Hrvatskoj, piše 24sata.hr. Pravovremenim reakcijama te staloženim, odmjerenim i preciznim izjavama njega i Stožera prvenstveno u uputama pa onda i mjerama zaštite građana naše zemlje, korona virus u Hrvatskoj nije uzeo maha.

Stoga je ministar Beroš pobrao simpatije građana. Danas je na Twitteru objavio graf kako izgleda borba protiv korona virusa u Hrvatskoj, a komentari su bili i više nego pozitivni.

Brojni građani pohvalili su njegov rad.

- Ministre svaka vam čast, vi ste svjetla točka ove tamne situacije. Vi ste čovjek kojem se vjeruje. Želim vam svako dobro; Super Vili, hvala vama i svima u stožeru! Imate podršku nacije; Vi, vaši suradnici kao i svi koji brinu za Hrvatsku predstavljate naš Dream Team. Tople zahvale iz Dubrovnika; Vili za premijera! - jedan je od komentara.

Ministarstvo zdravstva zajedno sa Stožerom civilne zaštite nastavlja rad u borbi protiv epidemije. U ovom trenutku u Hrvatskoj su potvrđena 495 slučaja oboljelih od korona virusa kao i tri smrtna slučaja.

LinkedIn

LinkedInPratite nas na LinkedIn-u zato što svakodnevno donosimo najnovije oglase, vijesti i savjete za traženje posla i razvoj karijere -> www.linkedin.com/company/posao-hr

LinkedIn - posao.hr

Nedjelja, 29.03.2020.